milena ceranic na moru

Ako ste se pitali gde je nestala Milena Ćeranić… (FOTO)

Paparaco je uhvatio Milenu i drugaricu nekoliko kilometara od njene najveće ljubavi, dok on uživa sa suprugom Marijom i ćerkom Laurom u Budvi.

Milena Ćeranić na Crnogorskom primorju uslikana je u društvu drugarice, dok njen bivši dečko Vladimir Dašić, kako saznajemo, na moru uživa sa suprugom Marijom i ćerkom Laurom.

Paparaco je uslikao pevačicu kako obilazi lokalne plaže, možda baš u nadi da će joj se desiti neki slučajan susret.

ceranicka na moru

Po izrazu lica delovala je neveselo, a možda je samo bila neispavana posle nastupa. U svakom slučaju, nije se lako ni suočiti sa činjenicom da samo nekoliko kilometara dalje njena velika ljubav uživa s porodicom.

Ako je verovati upućenima u ljubavni život mlade Kragujevčanke, ona, navodno, još ne odustaje od Dašića, već se i dalje nada da će se on pre ili kasnije odlučiti za nju. Svaki dolazak u Crnu Goru, pa čak i poslovni, nastoji da sakrije od očiju javnosti, a i prijateljima priča kako ove godine neće boraviti na Crnogorskom primorju i da je uplatila letovanje u Turskoj.

milena ceranic na moru

Zanimljivo je i to što je ranijih godina Milena obožavala da pozira paparacima, dok se ove sezone totalno povukla u sebe, a foto-objektiv zaobilazi u širokom luku. Tome je verovatno doprinelo prošlogodišnje iskustvo sa sedmom silom, kada ju je jedan nedeljnik uslikao u strasnom zagrljaju s košarkašem ispred stana u kojem su se tajno viđali u Podgorici.

Čitaj još  Učesnik 'Pinkovih zvezda' pregazio pevačicu pa pobegao!

izvor: Kurir

Leave a Reply