Aki zbog Sare ne razgovara sa ocem!

Andrijin tata je i javno pričao da ne želi Trajanovićevu za snajku zbog čega su odnosi u porodici Marković zategnuti.

Sara i Aki

Andrija Aki Marković i Sara Trajanović, koji su se uprkos protivljenju svojih porodica pomirili, planiraju zajednički život. Aki je zbog pomirenja sa Sarom imao žestoku svađu sa ocem i zbog toga najradosniji praznik nije proveo u krugu porodice.

Akijev tata je i javno pričao da ne želi Saru za snajku, ljut je zbog njenog ponašanja u “Farmi” i smatra da ona nije osoba za njegovog sina. Kada je čuo da su se njih dvoje pomirili, odmah je nazvao Andriju i rekao mu da više ne računa na njegovu podršku jer ga je razočarao svojim izborom.
Zbog zategnutih odnosa u porodici Marković, pevač za praznike nije bio u svom rodnom Požarevcu kao svake godine, već je sa devojkom boravio u Beogradu. Na njega su besni i ljudi koji su zaduženi za njegovu karijeru, jer je dogovor bio da javno ne objavljuje kako je u vezi sa manekenkom. Iskreno, ne znam koliko mu je pametno da zbog Sare uđe u sukob sa svojim najbližim, ali tako je želeo i nikoga neće da sluša – priča nam izvor blizak Markoviću i dodaje da je mladom pevaču krivo što njegovi najbliži ne podržavaju odluku da bude sa Sarom.

Uprkos tome što ga trenutno niko ne podržava, pevač je čak sa svojom lepšom polovinom gostovao i u emisiji “Narod pita”, a ni na nastupe ne ide bez Trajanovićeve.

Sara i Aki

– Gde god da gostuje, on sa sobom vodi i Saru. Oni najavljuju i zajednički život, mada već sada ona više vremena provodi kod njega u stanu nego kod bake, gde je živela pre rijalitija – rekao je izvor.

U želji da proverimo ovu informaciju, pozvali smo Akija, koji nije bio raspoložen za priču.

– Ne želim više da pričam o privatnom životu! Istina je da sam praznike proveo sa Sarom, rešili smo nesporazum, pomirili se, uživam sa njom i to je sve što ću reći – rekao je Marković.

Gledaoci vređali Saru!

Manekenka i bivša učesnica Farme 5 Sara Trajanović primila je brojne kritike gledalaca koji su se direktno javljali u emisiju.

Sara kod Vlade

Bivša učesnica nedavno završene pete sezone rijalitija Farma Sara Trajanović odgovarala je uživo na pitanja gledalaca ni ne sluteći da će je ženski deo populacije veoma kritikovati.

Čitaj još  Danijel Alibabić i Lejla Hot opet zajedno?!

– Na koga si tako lukava? Tako mlada, a tako lukava. Ja imam unuku i ne bih volela da ona bude takva kao ti, da dominira, da manipuliše… – rekla je jedna baka Sari.

Gledateljka je dodala i da je Jelena Golubović pobedila s razlogom, što Sara nije htela da prokomentariše jer kako je rekla “neće da govori o tome jer je jasno da je gospođa Jelenin fan”.

Još jedna dama je u istoj emisiji Sari uputila kritiku, rekavši da se na Farmi ponašala kao Jelena Golubović i gore. Kada je rasprava krenula, gledateljka je odbrusila bivšoj farmerki:

– Ajd zaveži već jednom!.

Sara je rekla da razume gospođu koja se javila jer je svako imao svog favorita, ali da nije imala nijedan argument koji bi potkrepio njenu tvrdnju da je gora od Jelene Golubović.

O privatnim i poslovnim planovima, Sara je rekla da polaže ispite i planira put u Indiju gde bi trebalo nekoliko meseci da radi.

– Aki dobro zna s kim se zabavlja. Ja često putujem na mesec-dva. Tako da se nadam da će to dobro podneti.

izvor: Kurir

Leave a Reply