Aki Rahimovski: Bolje da je Doris pevala u manjoj dvorani!

Iako je koncert Doris Dragović u Beogradu, ali i u susednim zemljama iz regiona okarakterisan kao “debakl”, njene kolege iz Hrvatske smatraju da o nekim stvarima ne bi trebalo pričati.

Aki Rahimovski na Trgu

Još uvek se priča o priča debaklu Doris Dragović, a njene kolege iz benda Parni valjak smatraju da je pevačica pogrešila pri izboru dvorane za koncert.

Članovi benda družili su sa fanovima u Beogradu gde su održali mini koncert. Frontmen Parnog valjka rekao je da su dugo maštali o koncertu u Beogradu i da su se ozbiljno spremili za to.

Međutim, iako je koncert Doris Dragović u Beogradu, ali i u susednim zemljama iz regiona okarakterisan kao “debakl”, njene kolege iz Hrvatske smatraju da o nekim stvarima ne bi trebalo pričati.

– Mislim da nije u redu da se rasteže. Neko iz organizacije je loše procenio kakva će biti poseta, i zato je ona prošla tako. Bilo bi joj pametnije da je bila u Sava Centru, ili nekoj manjoj koncertnoj dvorani – bio je iskren i jasan Aki rahimovski.

Parni valjak priredio svirku iznenađenja Beograđanima!

Grupa Parni valjak održala je u ponedeljak koncert iznenađenja na Trgu Republike. U susret njihovom velikom osmomartovskom spektaklu u Kombank areni, članovi ovog rok sastava iz Hrvatske želeli su da svoje dobro raspoloženje podele sa Beograđanima. I uspeli su u tome.

Čitaj još  Era Ojdanić priznao da je pedofil!

Parni valjak na Trgu

Koncert je u 18 sati otvorio voditelj Ivan Ivanović, a potom je pevač Aki Rahimovski pozdravio sve okupljene i zahvalio se što su došli. Usledila je sjajna svirka, a čuli su se hitovi „Zastave“, „Sve još miriše na nju“, „Jesen u meni“, „Ugasi me“, „Samo da znaš“ i drugi iz njihove dugogodišnje bogate karijere.

Pre nego što se u prikolici koja je predstavljala binu pojavio popularni sastav, prolaznici su bili u neizvesnosti ko će nastupiti, a neki su samo sat vremena pred nastup na portalima pročitali o kome je reč.

Aki Rahimovski je izjavio da je srećan kad god svojoj publici može da priredi iznenađenje.

– Presrećni smo kad god smo u prilici da iznenadimo i oduševimo publiku na nesvakidašnji način, a danas smo uz podršku „Amstela“ baš to i uradili. Ovo je samo uvertira za ono što spremamo 8. marta u Areni, a i dalje su snažne uspomene na silinu emocija i pozitivnu energiju koje smo doživeli na koncertima pre tri godine. Zaista se radujemo skorašnjem susretu sa ovako fantastičnom publikom – rekao je pevač Parnog valjka.

izvor: Kurir

Leave a Reply