Aki: Bio sam zaljubljen u Saru, nije umela da ceni!

Mlada zvezda Granda našao je novu ljubav, koja ga poštuje i voli, te ne želi da razmišlja o farmerki i prošlosti.

Aki markovic

Andrija Marković Aki, iako se nije nadao da će mu ljubavni krah sa Sarom Trajanović doneti lepe trenutke, to se dogodilo, jer je nakon raskida sa manekenkom dopustio drugoj devojci da mu se približi, zbog čega je sada neizmerno srećan.

Naime, posle okončane ljubavne afere sa farmerkom, Aki je na svom nastupu u Nemačkoj upoznao devojku iz Beograda koja je njegovo srce zarobila.

– Akiju je bilo jako teško kada je čuo da ga je Sara prevarila sa Ivanom, u početku nije želeo u to da veruje, a onda je video snimak i odlučio da prekine vezu sa njom. Bio je zaljubljen u nju, brzo mu je prirasla za srce, a isto tako brzo ga je i razočarala. Na svom nastupu u Nemačkoj upoznao je sadašnju devojku, koja je iz Beograda, ali je bila tada na odmoru kod rođaka, razmenili su brojeve, čuli su se, a kada su se vratili u Srbiju i videli su se. Andriju je najviše oduševilo to što ona ne želi da se eksponira, pa ga je čak zamolila da joj ni ime ne otkriva u medijima – rekao je izvor blizak pevaču.

Čitaj još  Elitni odredi potvrdili raspad grupe!

– Istina je sve, volim i voljen sam. Uživam i ne želim da komentarišem prošlost! Iskreno sam bio zaljubljen u Saru, nije umela to da ceni, našao sam osobu koja me voli i poštuje – rekako je Marković.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply