Aki besan na Saru zbog priča da je gej!

Zbog priča da nisu spavali jer on nije smeo da je pipne i insinuacija da je gej, pevač je zaratio sa bivšom devojkom.

Sara i Aki

Sara Trajanović i Andrija Marković za dve nedelje koliko su zvanično bili u emotivnoj vezi, nisu imali seks jer, ako je verovati pričama, on nije imao hrabrosti da joj uskoči u krevet.

– Nije smeo da je pipne. Sara je pričala kako se Andrija bukvalno kočio kada je do toga trebalo da dođe. Rekla je da nije imao hrabrosti da ima odnose sa njom, pa se uskoro raširila priča da je Aki sto odsto gej – otkriva izvor.

– Tačno je da Aki i ja nismo spavali iz razloga što smo oboje preispitivali da li je ispravna odluka da budemo zajedno posle svih dešavanja na Farmi. Nikada nisam izjavila da je Andrija gej, niti tome slično. Naprotiv, poznajem devojke koje su spavale sa njim. On je izuzetan momak, u svakom smislu te reči – kaže Sara.

Ova izjava ipak nije dovoljna da se Aki odljuti. Zbog ovih glasina i iznošenja njihove intime u javnost, on je već neko vreme ogorčen na nju, i to ne krije.

– Niko neće preko mog imena da se vucara po novinama, a ona to pokušava i četiri meseca nakon što smo završili! Ne znam šta hoće više… Završila je sa mnom, pa s Ivanom, i sada traži slamku spasa za još jedan člančić u novinama. A da ne pominjemo ljubomoru na moju srećnu vezu sa devojkom sa kojom živim već dva meseca – kaže Andrija, a na pitanje da li je istina da nije mogao da ima seks sa Sarom, kratko je odgovorio:

Čitaj još  Severina duguje 10.000 evra za haljine!

– Imao bih štošta da kažem na tu temu, al’ ne znam koliko bi se to dotičnoj ‘dami’ dopalo.

izvor: Svet

Leave a Reply