Adilu otkazan nastup, umesto njega peva Aco Pejović!

Organizatori dočeka u klubu prekinuli saradnju s Maksutovićem i angažovali Pejovića.

Adil Maksutovic

Nakon što je prebio nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, Adil Maksutović ostao je bez najunosnije tezge.
Njemu je otkazan angažman za Novu godinu, jer otkako je obelodanjeno da je tukao suprugu, prodaja ulaznica nikako nije išla. Za sve ove dane prodate su samo dve rezervacije. Gnevni organizatori su pre dva dana rešili da mu otkažu saradnju, pa su saopštili Adilu da neće nastupiti u „Cepter ivent centru“ u Beogradu, kako je prvobitno planirano.

– Adil je po svaku cenu pokušavao da zadrži posao, ali nije uspeo. Ugovor je raskinut, a svega nekoliko sati kasnije, angažman je ponuđen Aci Pejoviću, koji je prihvatio ponudu. Dakle, umesto Adila, Pejović će tokom novogodišnje noći zabavljati brojne Beograđane – kaže izvor.

Pozvali smo organizatore iz kompanije „Sentral palas“, a na našu molbu da prokomentarišu odluku, saopštili su nam sledeće:

Čitaj još  Paparaco fotke Šabana i Cuce u centru grada!

– Poslednja dešavanja u vezi sa Adilom i njegovom suprugom nanela su nam veliku štetu, pa smo bili prinuđeni da prekinemo saradnju s pevačem. Umesto njega, angažovali smo Acu Pejovića, pa zabave i dobre muzike u novogodišnjoj noći neće manjkati.

I u pevačevom menadžmentu nam je potvrđeno da će Pejović u najluđoj noći pevati u „Cepter ivent centru“.

Kako dnevni list nezvanično saznaje, i Ana je kontaktirala sa organizatorima, ali ni njene molbe da Adilu ne otkazuju novogodišnji nastup nisu urodile plodom. Pokušali su i pojedini članovi njegove familije, ali su organizatori ostali neumoljivi.

Adil se ne oglašava!

Nekoliko puta tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da kontaktiramo sa Adilom kako bismo i od njega dobili izjavu, ali pevač nije želeo da odgovori na pozive, kao i na brojne poruke koje smo mu poslali.

izvor: Kurir

Leave a Reply