adil maksutovic i verica serifovic

Adilov sin slavio rođendan bez mame!

Adil je bio veseo, duvao je svećice sa sinom i videlo se da je srećan što što su zajedno.

Adil Maksutović, iako se rastao sa svojom nevenčanom suprugom Anom Ramadanovski, uredno brine o njihovom zajedničkom sinu Adrijanu, koji je u sredu napunio godinu dana, a pevač mu je tim povodom napravio veliko slavlje na kom se majka njegovog deteta nije pojavila.

– Adil je beskrajno srećan kada vreme provodi sa svojim sinom. On je odlučio da njegov prvi rođendan obeleži kako dolikuje, pa je u jednom restoranu u Borči okupio dosta prijatelja i kolega. Dragi Domić i Verica Šerifović su bili zaduženi za atmosferu, a Adil je kolegama dao i dobar bakšiš. Mali Adrijan je sve vreme bio kod svog tate, a svaki detalj na slavlju je bio prilagođen njemu. Adil je bio veseo, duvao je svećice sa sinom i videlo se da je srećan što što su zajedno. U jednom momentu, mališana je sa svojom majkom i još jednom ženom poslao kući, jer se unervozio i morao je da spava, a on je nastavio sa slavljem, pa je i zapevao. Iako su mnogi mislili da će se u jednom momentu pojaviti i Ana, to se nije dogodilo. Očigledno da njih dvoje i dalje ne razgovaraju – ispričao je izvor sa lica mesta.

Adil i Andreana Cekic

Pozvali smo ćerku Džeja Ramadanovskog kako bismo saznali u kakvim je odnosima sa bivšim partnerom i zašto nije prisustvovala rođendanu njihovog naslednika.

– Ne želim da komentarišem ništa povodom Adila, niti da vam kažem da li sam bila na slavlju ili nisam bila – bila je kratka Ramadanovska, dok se Maksutović nije javljao.

Džej slavio unukov rođendan na drugom mestu!

Adil Maksutović (31) je u sredu u jednom beogradskom restoranu organizovao veliko rođendansko slavlje sinu Adrijanu (1), kojeg je dobio iz braka sa Anom Ramadanovski (27), Džejevom (50) starijom ćerkom, ali, kako saznajemo, oni nisu bili među željenim zvanicama. Pevač je sa svojom familijom, prijateljima sa estrade i sinom uživao u slavlju.

– Bilo je zaista veoma emotivno, Adil je odličan otac i divan domaćin. Potrudio se, ne odvajajući se od sina, da se svi prijatno osećaju i uživaju. Svi smo se sjajno proveli na proslavi, a Adrijan je bio presladak u malim farmerkama i sakou. Toliko smo se provodili da se ni ne sećam kakva je bila torta. Još uvek sam promukla od pevanja – kaže pevačica Andreana Čekić, koja je pevala na proslavi.

Čitaj još  Neprepoznatljiva pevačica za potrebe novog spota (FOTO)

Dzej sa devojkama

Osim „Grandove“ pevačice, na slavlju, koje je trajalo do zore, zvanice su zabavljala tri benda, s kojima su pevali i Verica Šerifović i Rade Kosmajac. Ipak, s druge strane, ponosni deda Džej iste večeri je u svom klubu napravio odvojeno proslavu za svoje prijatelje.

– Adil i Džej još uvek nisu uspeli da prevaziđu porodične probleme, zbog čega ni Ana i on nisu pozvani na proslavu. Ipak, to Adilu nije pokvarilo raspoloženje, uživao je celo veče sa Adrijanom. Jeste bilo čudo to što Ana, koja je Adrijanova majka, nije prisustvovala rođendanu, ali nismo želeli da postavljamo suvišna pitanja i da se mešamo u njihove odnose – kaže izvor koji je prisustvovao slavlju.

Koliko je uživao u slavlju, ne mareći za porodične probleme, govori i to da se i sam latio mikrofona i otpevao neke od svojih hitova.

Inače, Adil i Ana zajednički brinu o sinu uprkos skandalu od prošle godine, kada je pevač, kako se pričalo, fizički nasrnuo na suprugu samo dva meseca nakon njenog porođaja. Tada su Adil i Džej zaratili, a u medijima su iznosili oštre optužbe jedan protiv drugog. Od tada nisu uspeli da izglade odnose.

izvor: Alo, Blic

One comment

Leave a Reply