Adil proslavio venčanje s Anom!

Adil Maksutović, koji se nedavno oženio Džejovom ćerkom, na svom nastupu u jednom klubu častio brojne prijatelje.

Adil i Ana

Adil Maksutović nastupio je pre dve večeri u popularnom beogradskom klubu i nakon toga slavio venčanje sa Anom, koje je obavio prošle nedelje u opštini! Pevač je sa ćerkom Džeja Ramadanovskog sklopio brak pred matičarem a tom činu prisustvovao je samo uzak krug rodbine, kumova i prijatelja. Sada je u klubu to proslavio s prijateljima za sve pare!

– Adil je na nastupu sve vreme bio baš raspoložen. Brzo je zagrejao masu i napravio odličnu atmosferu. Mnogi su poručivali pesme i on je svima izlazio u susret. Pored prelepih balada, pevao je i svoje najnovije brže numere „Hitno“, „Beograd noću“ i druge koje prate njegovu karijeru – kaže izvor s lica mesta i dodaje:

– Nakon što je završio nastup, Adil je s prijateljima seo u centralni separe i čašćavao društvo. Pevač je nedavno dobio i prinovu pa ima mnogo razloga za slavlje.

Maksutović je u klubu ostao do jutra, koliko je i trajao provod u ovom prestižnom lokalu.

Adil u Vanilli

Adil je veliku svadbu sa Anom najavljivao još u maju ove godine, ali su zbog njene trudnoće morali da je otkažu, pa su zato tek nedavno ušli u bračnu zajednicu, i to bez pompe. Džejeva ćerka se porodila 14. oktobra, pa su Adil i Ana sačekali da prođe još neko vreme i onda se se venčali.

Čitaj još  Farma: Zadruga zapretila Miliću kaznom!

izvor: Kurir

Leave a Reply