Adil planira da se seli u Austriju?!

Maksutović juče, dan pre nego što je tužilaštvo odlučivalo o njegovom krivičnom gonjenju jer je prebio ženu Anu, izvadio potvrdu da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

Adil Maksutovic

Adil Maksutović je juče, dan uoči saslušanja u Prvom osnovnom tužilaštvu zbog sumnje da je pretukao suprugu Anu Ramadanovski, izvadio potvrdu da se protiv njega ne vodi krivični postupak! Kako Kurir nezvanično saznaje, ovaj papir potreban mu je za dobijanje austrijskog državljanstva!

– Da li pevač na ovaj način pokušava da pobegne od krivične odgovornosti i izbegne suđenje i kaznu, nama nije poznato, ali jeste zanimljivo to što je po potvrdu došao dan uoči pokretanja postupka – kaže izvor.

On objašnjava da bi Prvo osnovno tužilaštvo danas, posle saslušanja pevača i Ane, trebalo da donese odluku da li će protiv njega pokrenuti krivični postupak zbog incidenta koji se u njihovoj kući dogodio 6. decembra prošle godine.

– Verovatno je pevač došao po uverenje dan ranije jer se uplašio da već danas tu potvrdu ne bi dobio, što bi zakomplikovalo dobijanje stranog državljanstva – objašnjava izvor.

Kako kaže, očigledno je da pevač nije znao da bi istu potvrdu bez problema dobio i na dan saslušanja.

– On se u zgradi suda zadržao tek desetak minuta. Došao je u šalter salu oko podneva i, čim je u pošti uplatio taksu od 160 dinara, dobio je traženu potvrdu – navodi on.

Džej: Adil je dobar dečko, svima nam naiđe žuta minuta

Džej Ramadanovski je oprostio bivšem zetu Adilu Maksutoviću što mu je brutalno prebio mezimicu Anu, i to samo dva meseca pošto se porodila. Da je ostavio u prošlosti sve ono što se dogodilo, a zbog čega se Adil i Ana sada nalaze na sudu, Džej je priznao u emisiji „Glamur“ na televiziji Hepi.

– Adil je dobar dečko! – rekao je Džej Ramadanovski pred kamerama i dodao da mu je žao zbog svega što se dogodilo između njegove ćerke i Adila. A onda je za bivšeg zeta našao opravdanje:

– Žao mi je što se to dogodilo, ali svakom može da dođe ta žuta minuta i da plane. On je baš dobar momak, redovno viđa dete, što pokazuje da je i dobar otac.

Na pitanje novinarke emisije „Glamur“ da li to znači da će se Adil i Ana pomiriti, Džej nije hteo da precizno odgovori, već je rekao:

Čitaj još  Elma Sinanović se nakon 9 godina vraća na scenu!

– To ipak morate njih dvoje da pitate!

Adil tvrdi: Nisam tukao Anu!

Adil Maksutović, koji je početkom decembra prošle godine brutalno pretukao svoju suprugu Anu Ramadanovski, ćerku Džeja Ramadanovskog, u Prvo osnovno tužilaštvo stigao je sat i po vremena pre saslušanja kako bi izbegao novinare. Maksutović je, za razliku od prošlog puta kada je ušao na službeni ulaz, danas u zgradu ušao na glavni.

Ana Ramadanovski

Pevač je stigao zajedno sa svojim advokatom Goranom Petronijevićem, a na saslušanju, koje je počelo u 11 sati, zadržao se sat vremena. Kako Kurir nezvanično saznaje, Maksutović je negirao da je pretukao svoju suprugu. Adil je iz sudnice izašao veoma neraspoložen, a prema predstavnicima medija se ponašao kao da ne postoje.

Sud je danas trebalo da donese odluku da li će protiv njega pokrenuti krivični postupak zbog incidenta koji se u njihovoj kući dogodio 6. decembra prošle godine, kada je brutalno pretukao Anu, i to dva meseca pošto se porodila i na svet donela njihovog sina.

Odluka o tome da li će pevač biti krivično gonjen zavisi od svedočenja Ane koje bi trebalo da bude održano krajem meseca.

Podsetimo, Adil je početkom decembra pretukao svoju suprugu Anu, posle čega je intervenisala i policija. Ćerka Džeja Ramadanovskog dopustila je Adilu da redovno viđa sina, a nakon problema u njihovom odnosu Anin otac je izjavio da mu je žao i ćerke i zeta, a cela situacija ga je toliki potresla da je pustio suzu pred kamerama. Međutim, izgleda da je Džej sve oprostio zetu pa ga je čak i pohvalio i rekao da je on dobar čovek.

izvor: Kurir

Leave a Reply