Adil krvnički pretukao ćerku Džeja Ramadanovskog!

Ana Maksutović zvala policiju i završila u bolnici s hematomima na stomaku, na kojem ima svežu ranu od carskog reza.

Adil i Ana

Adil Maksutović u petak uveče je pretukao suprugu Anu, koja se porodila pre nepuna dva meseca i na svet donela sina.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pevač je nekoliko puta udario pesnicama ćerku Džeja Ramadanovskog, a zatim je šutnuo u stomak, na kojem ima svežu ranu od carskog reza.

– Ovaj incident se desio u njihovom domu. Svađa je počela zbog sitnice, da bi se pretvorila u pravi pakao za Anu. Nakon desetominutnog fizičkog maltretiranja, ona je uplakana i s modricama na telu ležala na krevetu, a zatim je pozvala policiju. Maksutović je saslušan i protiv njega će najverovatnije biti podneta krivična prijava – otkriva izvor i dodaje:

– Ana je spakovala svoje stvari, uzela sina i otišla kod majke Nade. Kako su tokom noći počeli bolovi u stomaku, sutradan je sa Džejom otišla na ginekološko odeljenje u Višegradskoj, gde je utvrđeno da su se na mestima udaraca stvorili hematomi.

– Tačno je sve što ste čuli. Samo mogu da kažem da treba da ga je sramota – rekao je Džej.

Adil demantuje: Sve je laž!

– Ovo je potpuna neistina i moja porodica je šokirana tvrdnjama da sam pretukao suprugu. Ana i ja se nismo ni posvađali, a kamoli potukli. Tužiću dnevni list koji je na naslovnu stranu stavio ovu informaciju, sa sve izjavama koje su potpuno lažne. Karijeru sam godinama gradio isključivo na glasu, nikada na skandalima i ne mogu da verujem da se neko služi ovako pokvarenim nameštaljkama – kaže mladi pevač za Telegraf i dodaje da mu je žao što živi u zemlji u kojoj je sve nameštaljka.

Čitaj još  Nikolina i Saša: Nas šin obožava da lomi ukrase!

izvor: Kurir, Telegraf

Leave a Reply