Adil i Ana na korak od pomirenja?!

Pevač pozvao suprugu da zajedno proslave srpsku Novu godinu u beogradskom klubu u kojem će on pevati.

Adil maksutovic

Adil Maksutović će se večeras prvi put naći pred beogradskom publikom nakon afere koja je nastala zbog navodnog fizičkog zlostavljanja supruge Ane. A najzanimljivije je to što na svom nastupu u jednom klubu očekuje da mu najveća podrška bude upravo ćerka Džeja Ramadanovskog.

– Njih dvoje su posle svih problema i nesuglasica sada u korektnim odnosima. Adil redovno viđa njihovog sina i sve su bliže pomirenju – kaže izvor i dodaje:

– Pevač je pozvao svoju suprugu da večeras bude u popularnom klubu da zajedno proslave Novu godinu po julijanskom kalendaru. Ana se još uvek premišlja, ali nije isključeno da će slaviti upravo uz Maksutovićeve pesme. Zanimljivo je da je Ana retko pratila Adila na nastupima, pa bi ovo stvarno bio izuzetak.

Sagovornik dodaje da je, nakon što je pevaču otkazan nastup u jednom beogradskom klubu za Novu godinu, situacija sada drugačija i da su sva mesta za ovaj doček rezervisana.

Da podsetimo, Adil i Ana su se posvađali pre mesec dana, nakon čega je intervenisala i policija. Ćerka Džeja Ramadanovskog odlučila je da krivično ne goni Maksutovića, a nedugo nakon toga je izjavila da su u dobrim odnosima i da Adil redovno viđa njihovog sina, mada još uvek ne žive zajedno. Nakon problema u njihovom odnosu Anin otac je izjavio da mu je žao i ćerke i zeta, a cela situacija ga je toliki potresla da je pustio suzu pred kamerama jedne televizije.

Čitaj još  Pevačica ponovo odvalila neviđenu glupost!

Dugo u ljubavi

Kako saznajemo, svi iz njihovog okruženja bi voleli da se par pomiri, pre svega zbog dvomesečnog sina Adrijana. Delovali su kao skladan par i nikada se nije pisalo o njihovim nesuglasicama, do trenutka kada je u javnosti obelodanjeno da je bilo fizičkog maltretiranja. Upravo zbog toga njihovi prijatelji i porodica veruju da je moguće da dođe do pomirenja Ane i Adila, koji su u vezi već skoro deceniju. Njih dvoje se znaju od detinjstva, a Džej je pre ovog sukoba koristio svaku priliku da naglasi kako je Adil divan dečko i kako je srećan što ima takvog zeta.

izvor: Kurir

Leave a Reply