Aco Pejović posle odmora zapevao u Beču

Aco je napravio dobru atmosferu i svojoj vernoj publici pruži pravi užitak, a provod je potrajao do ranih jutarnjih časova.

Aco Pejovic Bec

Posle kratke pauze, klub ‘Insomnia’ uspešno je startovao i u novoj godini. Novu sezonu otvorio je Aco Pejović. Njemu je 2014. počela radno. Posle beogradskog nastupa u najluđoj noći, nastavio je istim tempom, ali u austrijskoj prestonici. Iako je poznato da je svom kolegi Adilu preuzeo novogodišnju tezgu, o tome nije želeo da razgovara i kaže da ne zna o čemu je tu uopšte reč.

– Sjajno sam se proveo za Novu godinu, bilo je oko 4.000 ljudi, a posle toga sam radio 12 dana zaredom. Posle tog užasnog tempa morao sam da zastanem i malo da se odmorim. “Pobegao” sam na Kopaonik da napunim baterije i posle toga ovo je prva radna noć.

Aco Pejovic u Becu

Njemu radno, a nekome odmor za oči i uši. Prve redove su zauzele dame, koje su oduševljene pevačevim izlaskom na binu na sav glas zapevale pesmu “Poplava”.

Kao i uvek, neprikosnoveni Pejović zna kako da napravi dobru atmosferu i svojoj vernoj publici pruži pravi užitak, a provod je potrajao do ranih jutarnjih časova.

Čitaj još  Nataša Bekvalac: Volim Ljubu i hoću da ga zaštitim!

izvor: Kurir

Leave a Reply