aco pejovic

Aco Pejović: Obožavam lepe žene!

Pevač otkriva da i dalje nije imun na lepe žene iako je već dve decenije u braku.

Aco Pejović (44) priznaje da je bilo i uspona i padova u braku sa Biljanom.

– Boem sam, nije mi strano da se okrenem za lepom ženom. A to što me bije glas da sam ženskaroš verovatno je zbog burnog momačkog života, ali i danas mi laska kad mi kažu da me žene vole – kaže Aco.

Koliko daleko je išao, pevač nije spreman javno da govori, a ističe da uprkos svemu sa suprugom ima odnos pun ljubavi. On je svojoj dragoj poklonio pesmu kojom joj zahvaljuje za sve što je postigao i traži oproštaj za sve grehe.

Aco Pejovic sa zenom

– Mojoj Biljani dugujem sve, baš kao u pesmi kojoj sam joj poklonio. A svi smo negde grešni. Pesmom joj zahvaljujem za svih 20 godina koje smo prošli zajedno, u kojima sam često putovao i retko bio kod kuće. Pesmom sam pokušao da se iskupim za neke svoje greške i zahvalim joj za svu ljubav i razumevanje – objasnio je Aco.

On napominje da je za njega porodica svetinja i da nikada nije doveo u pitanje svoj brak, koliko god da je bio odsutan i da je udovoljavao sebi.

Čitaj još  Danijela Vranić: Hoću da postanem majka!

– Porodica mi je apsolutno na prvom mestu. Biljana je moj najveći oslonac i najbolje me razume. Uz nju sam uspeo da ostanem normalan i stvorim zdravu porodicu. Ponosan sam na suprugu koja je, uz brigu o kući i podizanje dece, uspela i da izgradi karijeru – zaključuje Pejović.

izvor: Blic

One comment

Leave a Reply