Aca Lukas: Više neću da kolegama dajem besplatnu reklamu!

U klubu “XY” sinoć je održana mini revija i promocija brenda majica koje je dizajnirao Aca Lukas. Popularni pevač kaže da je na ovaj način želeo da ostavi svoj lični pečat kao i da su majice namenjene njegovim najvernijim fanovima.

Aca Lukas promocija

– Majice su napravljene po uzoru na ono što ja privatno volim da nosim. Sonja je osmislila ceo dizajn, ja ne znam to da radim. Bio sam tu samo da dam neku sugestiju. Imam puno vremena, puno ideja i lepa je stvar kada možeš ime da staviš na nešto što si osmislio i da ostaviš svoj lični pečat – rekao je Aca.

Kao podrška Aci, došli su Žika Jakšić i Dajana Jakšić, koji su nosili Acine majice, Toma Blek Panters kao i mladi pevač i voditelj “Zvezda Granda” Milan Mitrović.

– Između nastupa imam dovoljno slobodnog vremena da mogu da se posvetim nečem drugom. Sonja se bavi modom, a ja volim da nosim takve majice, pa smo napravili jedan sklop. Sve svetske zvezde u inostranstvu imaju svoje brendove – dodao je pevač.

Aca i Sonja

– Ove majice su komercijalne, mogu se kupiti. Prodaju se onlajn na mom sajtu. Jedan deo prihoda od prodaje majica ići će u humanitarne svrhe – rekao je Lukas uz napomemenu da će taj deo novca biti doniran školama, kao i nezbrinutoj i bolesnoj deci.

Aca je rekao da nema konkretne uzore u svetu dizajnera i kreatora već je uradio nešto što se njemu lično dopada.

– Što se tiče modnih kreatora, mi smo ovo napravili na fazon onoga što ja volim da nosim. Po uzoru na američke brendove koji nisu ovde toliko poznati, a motivi koje volim su rokenrol i mrtvačke glave – objašnjava popularni pevač.

Čitaj još  Intervju Ekrem Jevrić: Neko me je iskoristio i tjerao na seks!

Lukas je napomenuo da sve kolege poštuje i da ne želi da se obazire više na komentare upućene njemu jer ne želi nikome da daje besplatnu reklamu. S obzirom da se bavi muzikom, a sada i modom, ima ispunjen emotivni život, pitali smo ga da li mu je ostala i neka neostvarena želja.

Aca i Sonja sa Dijanom

– Nemam neostvarene želje, jer ja nisam čovek koji želi nešto što ne može da ostvari. Jako sam realan, želim samo ono što mogu da ostvarim. Ako nešto ne mogu, ja to ni ne želim – zaključio je Aca.

izvor: Telegraf

Leave a Reply