aca lukas i sonja vuksanovic

Aca Lukas u panici zbog Sonje!

Čelnici “ružičaste televizije” nisu žalili para da privole Sonju da se nađe u najambicioznijem medijskom projektu na Balkanu, za koji su izdvojili neverovatnih 10 miliona evra.

Aca Lukas strahuje da bi Sonja pred kamerama mogla da otkrije njegove strogo čuvane tajne.

Pripreme za rijaliti koji će pomeriti granice kada je šou program ovog tipa u pitanju uveliko su u toku. Polako se otkrivaju učesnici “Zadruge” koja će početi sa emitovanjem 6. septembra samo na Televiziji Pink, a nove detalje u vezi sa rijalitijem saznajemo svakoga dana.

Jedna od potencijalnih učesnika jeste i Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa. Kako se mnogi raduju i nestrpljivi su da čuju i njenu stranu priče i bolje je upoznaju, sasvim sigurno da će biti pun pogodak ukoliko ona postane deo ovog projekta.

Lukas je rešio da odreši kesu i podmiti bivšu ženu kako bi odbila ponudu Željka i Milice Mitrović.

– Kada je saznao da Željko i Milica vrbuju Sonju da uđe u “Zadrugu”, Aca je poludeo od muke i odlučio da joj ponudi gomilu keša samo da je spreči u tome! Toliko se plaši da će njegove tajne procureti, da je spreman da joj isplati 100.000 evra na ruke samo da ne izlazi pred kamere – rekao je izvor blizak nekadašnjim supružnicima.

On dodaje da popularni pevač brine da će njegova bivša pući pod pritiskom u rijalitiju i javno izneti njegov prljav veš.
– Ako Sonja razveže jezik, Aca bi mogao da se zameri opasnim likovim. Lukas kao zmija noge krije svoja poslovanja, dugove, probleme sa kockom, bankovne račune, ali i probleme koje je u prošlosti imao sa žestokim momcima. Sonja zna i za njegove ljubavne afere, koje bi on da sakrije od dece i svojih fanova – objašnjava sagovornik.

Čitaj još  Hrabra Donna Ares izdržala sedmu hemoterapiju!

Čelnici “ružičaste televizije” nisu žalili para da privole Sonju da se nađe u najambicioznijem medijskom projektu na Balkanu, za koji su izdvojili neverovatnih 10 miliona evra.

– Sonja danas ide u Pink na finalnu rundu pregovora sa produkcijom. Ako se u zadnji čas nešto ne promeni ona će od 6. septembra biti deo ovog spektakla. Nije pristala na ucenu bivšeg muža, jer je besna na njega zbog afere sa Anom Sević – završava izvor.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply