ceca, aca lukas i aco pejovic

Aca Lukas tužio Sonju, evo i zašto!

Desetak njegovih najbližih prijatelja pružilo mu je podršku i utehu zbog razvoda koji je teško podneo, krivice koju je potpisao i time osuđen na uslovnu kaznu, ali i borbe koja mu tek predstoji za starateljstvo nad Viktorijom.

Novi obrt u odnosu Ace Lukasa i njegove bivše supruge Sonje Vuksanović usledio je danas pošto je pevač podneo krivičnu prijavu protiv Sonje.

Lukas je, kako piše dnevni list, danas podneo krivičnu prijavu protiv Sonje i tražio zabranu izlaska svoje ćerke Viktorije iz zemlje.

Podsetimo, Lukas je u nedelju potpisao priznanje krivice za nasilje u porodici, čime je osuđen na deset meseci uslovno sa tri godine provere i 18 meseci zabrane prilaska bivšoj supruzi.

Nakon što je pevačeva bivša supruga rekla da je Ražnatovićeva kriva što je Lukas saznao za nju i Marka Jarića, Aca okupio prijatelje u svom domu kako bi Sonji zapušio usta.

Pevač Aleksandar Vuksanović napravio je zabavu u svom domu gde je okupio nekoliko najboljih prijatelja sa estrade, među kojima su Svetlana Ražnatović, Aco Pejović, Viki Miljković i Žika Jakšić i time stavio do znanja bivšoj supruzi Sonji Vuksanović da ne da na njih.

Kako je Lukasova bivša poručila prijateljima da je Ceca gad koji je proširio priču po gradu da se ona viđa sa Markom Jarićem, Aca joj je uzvratio fotografijom sa intimnog slavlja sebe i folk dive.

Sonja je Cecu nazvala i alapačom te da će napraviti skandal ako o njoj i dalje bude pričala.

– Ukoliko nastavi da pljuje po njegovim prijateljima, naročito po Ceci koju obožava, Lukas će zaista održati konferenciju koju je najavljivao i izneti sav Sonjin prljav veš. Sonja je jedva čekala da bude u Cecinom društvu jer je bila njen veliki fan i odlazila na sve njene nastupe, a sada je ogovara jer želi Lukasa da razdvoji od svih prijatelja i posvađa ga s njima. Lukas ne da na Cecu i neće dozvoliti Sonji da je blati po medijima – kaže izvor blizak Lukasu.




U prilog tome govori i žurka koju je pevač napravio u svom stanu na Voždovcu, a koja je trajala do jutra. On je kao pravi domaćin naručio hranu i piće kako bi se gosti častili. Dnevni list je došao u posed fotografija sa ovog intimnog slavlja gde Cecu, Lukasa, Viki i Pejovića možemo videti u kućnom izdanju i kako izgleda njihovo druženje van kamera. Desetak njegovih najbližih prijatelja pružilo mu je podršku i utehu zbog razvoda koji je teško podneo, krivice koju je potpisao i time osuđen na uslovnu kaznu, ali i borbe koja mu tek predstoji za starateljstvo nad Viktorijom.

Čitaj još  Dino Merlin zakazao novi spektakl u Beogradu!

– To su moja braća. Oni su uz mene i u dobru i u zlu – poručio je Vuksanović koji pred Cecom i Pejovićem nema tajni.

O svemu što se događa u njegovom životu Lukas je prvo podelio sa Cecom i Pejovićem, s kojima je na Crnogorskom primorju popio kafu letos, a sada im je do tančina ispričao šta se sve poslednjih godinu dana događalo između njega i Sonje.

– Kada Lukas pravi žurku, samo veselo – opisala je Ceca sedeljku na koju je došla među prvima u društvu sestre Lidije.

Vesela ekipa družila se čitavu noć, a najduže razgovore sa Lukasom vodio je Žika Jakšić čija je bivša supruga Dajana Paunović sada najbolja drugarica sa Sonjom Vuksanović.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply