aca lukas i branislava pasajlija

Aca Lukas progovorio o novoj devojci

Dvadesetsedmogodišnja devojka osvojila ga je na poseban način, a popularni muzičar otkriva da se sa njom oseća posebno.

Već nekoliko nedelja pevač Aca Lukas uživa u ljubavi sa Branislavom Pašajlijom.

Dok se vrata prošlosti ne zatvore i ne otvore nova, koja u život unesu lepu energiju i svetlost, treba preći dosta bolnih koraka. Folk zvezda Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas (48), imao je sreću da taj put izbegne jer je tokom poslednje etape rastanka od supruge Sonje zavoleo Branislavu, koja mu je promenila pogled na neprijatnu realnost.

– To je samo znak da me onaj odozgo voli, kada mi je poslao takvu ženu u ovom trenutku – naglašava pevač koji je svestan da su protekla dešavanja u njegovom intimnom životu bila javnosti zanimljivija od dueta “Bankina”, numere s Jelenom Karleušom i završetka sezone “Zvezda Granda”, u kojoj je bio član žirija.

Aca na pitanja novinara odgovara u veselom tonu, gotovo bezbrižno, nikako nalik čoveku koji puni novinske stupce pričama o velikim problemima koje ima tokom rastave od supruge Sonje. Ne krije da je zaljubljenost u Branislavu jača od muka s kojima se nosi jer je, kako kaže, psihički veoma jak.

Aco, ne znamo kako da počnemo ovaj razgovor drugačije nego pitanjem šta se desilo s vašim i Sonjinim brakom?

– Sve mi ovo mučno izgleda pa sam rešio da se ovako oglasim. Ne bih nikome da se pravdam, već želim da kažem ono što mi je na srcu. Moja zajednica sa Sonjom već više od godinu dana nije funkcionisala, što ne znači da je iko kriv, već da je došlo do emotivne praznine. To više nije bio brak, osećanja su se ugasila. Dogovorili smo se da se rastanemo, ali bilo je turbulencija, ne zbog mene i nje, nego zbog činjenice da oboje treba da izdržimo pritisak raznoraznih savetnika. Ja sam izdržao, ona malo manje. Desile su se stvari koje nisu bile lepe ni poželjne za sve ono što smo prošli u našem zajedničkom životu. Emotivni rastanak već se dogodio, kao i sudski razvod. Da je valjalo, ne bi bilo tako.

Čitaj još  Folk legende zakopale ratne sekire

Da li je istina da se vaša nova devojka Branislava razvela zbog vas?

– Nije se razišla s mužem zbog mene, jer je već bila u istoj situaciji kao ja i pre dva meseca pokrenula je razvod.
Koliko dugo se vas dvoje poznajete?

– Vrlo kratko, mesec dana. Sretali smo se i ranije, ali bili smo u našim brakovima i ništa se nije dešavalo. Čim smo bili emotivno prazni i gotovi s prethodnim emotivnim životima, desila se ljubav.

aca lukas i branislava pasajlija intervju

Otkrio je da planira da uskoro započne i zajednički život sa svojom novom izabranicom, a radovaće se i ako Branislava uskoro postane trudna.

– Skoro pa živimo zajedno. Nikad se nisam ovako zaljubio. Papir mi ne znači mnogo, a najviše na svetu volim decu – naglasio je Lukas.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Story

Leave a Reply