aca lukas i sonja vuksanovic razvod

Aca Lukas pretukao Sonju Vuksanović!

Da su zaista bili u dobrim odnosima Sonja i Lukas bili sve do najnovijeg njegovog incidenta dokazuje i fotografija koju je Sonja okačila na svoj Instagram profil pre nekoliko dana.

Folker Aleksandar Vuksanović u toku današnjeg dana pretukao je svoju bivšu suprugu Sonju Vuksanović.

Sonja je nasilje prijavila stanici policije Bežanijska kosa u 17.50 danas popodne telefonom. Patrola je odmah izašla na teren, saznaje dnevni list.

– Sonja je policajcima ispričala da ju je bivši suprug udario u glavu pesnicom, ali je odbila asistenciju policije u medicinskom utvrđivanju stepena povreda. Zato je policijaci nisu ni odveli u Urgentni centar, u koji se uputila sama. Aca Lukas za sada nije priveden – saznaje dnevni list od izvora iz policije.

Inače, Lukas je nedavno dao nekoliko oprečnih izjava o odnosu sa Sonjom, a iz kojih se svašta moglo naslutiti.

Međutim, pre samo dva dana pred nastup na jednom beogradskom splavu o svojoj bivšoj Aca je lepo govorio. On je prokomentarisao to što je zajedno sa bivšom ženom prisustvovao rođendanu njhove ćerke Viktorije.
– Nismo se razveli zvanično u sudu, ali je naš brak okončan. To nije ništa ružno. Mi nismo u nekim ružnim odnosima, super smo. Mi moramo zbog deteta lepo da komuniciramo. Normalno je i da oboje dođemo na ćerkin rođendan. Možemo da budemo i u lošim odnosima, ali na detetov rođendan se mora doći – rekao je Lukas u emisiji “Ekskluzivno”.

Čitaj još  Dragana Mirković pomaže iz Beča!

Da su zaista bili u dobrim odnosima Sonja i Lukas bili sve do najnovijeg njegovog incidenta dokazuje i fotografija koju je Sonja okačila na svoj Instagram profil pre nekoliko dana. Ona se pohvalila skupocenom torbom i naglasila je da joj je Lukas to kupio.

– Bar imam najboljeg bivšeg muža – napisala je tada Sonja.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply