aca lukas i sonja vuksanovic razvod

Aca Lukas podneo zahtev za razvod braka!

“Draga moja ljubavi, doduše bivša! Uvek si volela medije i da se slikaš! Uz mene ti je to dobro išlo”, stoji u pevačevom saopštenju.

Folk pevač Aca Lukas u otvorenom pismu supruzi Sonji Vuksanović na Instagram nalogu najavio je razvod i kraj veze.

U vrlo žustrom, žučnom i može se zaključiti besnom postu, Lukas navodi:

– Moja izjava… Ili pismo… Ustvari najbolje preporuka! Draga moja ljubavi, doduše bivša! Uvek si volela medije i da se slikaš! Uz mene ti je to dobro išlo! Ovo što sada radiš sa svojim pr-om, (samo ne znam šta će tebi pr) tvojom lažnom drugaricom Nemanjom Pajićkom, u najmanju ruku je nefer da ne kažem grozno, prema nekom ko je kakav god da je ipak otac tvog deteta! Ja ću majci svog deteta, ipak ostaviti da se bavi onim śto najviše voli i od mene niko neće ćuti ništa ružno o tebi, jer ipak si majka moga deteta! Ostavljam ti medije, druži se sa njima, nameštaj afere ocu svog deteta, uz pomoć tvoje muške drugarice Pajićke! Propagiraj se reklamiraj se, tvoja “Predstavnica za štampu te za sada odlično savetuje! Baš vam je dobro krenulo!!!! Ne sekiraj se, nisi ni prva ni poslednja kome je ova spodoba i nastrana bezdlaka nakaza, isprala mozak i uništila porodicu!!! To mu je posao! Ja te neću ni dirati ni odgovarati! Želim ti sve najbolje! P.S. Gospođa Nemanja Pajić direktorka Adria media grupe i Kurira, podguzna mušica Ace Rodića!!!

Čitaj još  Boban Rajović: U zatvoru sam bio zbog utaje poreza i pokušaja ubistva! (VIDEO)


Lukasu je ovo treći brak, pre Sonje bio je nekoliko godina u braku sa Natašom, sa kojom ima sina, a iz prvog braka sa Svetlanom Vuksanović ima ćerku Miljanu i sina Lazara.

Podsetimo, krah braka je došao kao kulminacija mnogobrojnih problema i afera koje su supružnici imali u poslednjih nekoliko meseci. Inače, Lukas večeras žirira u superfinalu Zvezda Granda gde je predstavio novu duetsku numeru sa Jelenom Karleušom.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply