aca lukas i sonja vuksanovic

Aca Lukas pobegao iz zemlje nakon prebijanja Sonje!

Posle žustre svađe, došlo je i do fizičkog nasilja koje je trajalo sve dok Sonja nije izgubila svest.

Sonja Vuksanović je danas završila u Urgentnom centru, nakon što je bivši muž Aca Lukas na nju nasrnuo nožem i brutalno je pretukao.

Posle žustre svađe, došlo je i do fizičkog nasilja koje je trajalo sve dok Sonja nije izgubila svest. Folker je posle napada otišao na aerodrom i uspeo da napusti Srbiju, a navodno je u Cirihu zakazan njegov nastup.

Ona je prevezena u Urgentni centar gde su joj lekari pružili pomoć.

Dajana Paunović je odmah pritekla u pomoć ćerki njene prijateljice. Sofija Šašić je bila vidno potresena, a Dajana je tešila na kapiji.
Vest o fizičkom nasrtaju Lukasa na Sonju niko nije mogao da očekuje, budući da u poslednje vreme ništa nije slutilo na ovako nešto.

Ranije je Lukas imao izlive besa prema svojoj ženi, dok su još bili u braku.

sofija sasic ispred urgentnog

Kako otkriva izvor, Sonja je od siline udaraca završila u bolnici:

– Svi smo u šoku zbog onoga što se dogodilo. Ne znamo šta je tačno Acu navelo na ovakav postupak. Sve je bilo u redu do jutros kada su se čuli, a potom i videli kada je nastala žustra rasprava koja je prerasla u fizičko nasilje. Lukas je izgubio kontrolu i nasrnuo nožem na Sonju. On ju je toliko udarao da je izgubila svest. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici – kaže dobro obavešteni izvor blizak folkeru.

Čitaj još  Mirza Šoljanin gost na beogradskom koncertu Nine Badrić!

Pogledajte šta se dogodilo između Lukasa i Sonje neposredno pre incidenta

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply