aca i sonja vuksanovic

Aca Lukas otkrio šta se desilo u policiji

“Ponuđeno mi je da priznam krivicu i da napravim sporazum koji se sastoji u tome da priznaš krivicu i dobiješ uslovno”, otkrio je pevač.

U jutarnjem programu folker Aca Lukas je izjavio zašto je u policiji priznao da je tukao svoju suprugu Sonju.

Pored toga, Lukas se u emisiji na televiziji “Pink” obrušio na dnevni list “Kurir” ističiću da mu je ovaj skandal namešten i to od strane Nemanje Pajića, glavnog urednika ovog lista, koji je inače, prema rečima pevača dobar drug njegove supruge Sonje.

– “Kurir” je sve izmislio! U prvoj vesti koju su objavili na svom lažljivom portalu navodili su da sam Sonju jurio nožem po kući. Tvrdim da to nije istina. U policiji sam priznao da sam je tukao da bih izbegao pritvor – objašnjava Lukas.

– Pogledajte šta se u proteklih tri meseca pisalo o meni u tom listu! Da je sve što su oni napisali istina, mene bi trebalo da obese… – ispričao je vidno uzrujani pevač.

Podsetimo Aca Lukas je sinoć na svom Instagram profilu napisao sledeće:

– Da je više ovakvih “ženomrzaca” kao što sam ja, žene bi bile mnogo srećnije! Pitajte Sonju da pokaže modrice, a onda je pitajte da pokaže tašne, bunde, cipele i kuću koju sam joj lično poklonio! – napisao je Lukas vidno uzrujan zbog naslovne strane “Kurira”.

– A ti Nemanja Pajiću, direktore “Kurira” i Sonjin mentoru, ti si onaj koji mrzi normalne ljude, jer sam nisi normalan! Zato što su ti od silnog trpanja u guzicu otpale dlake po telu i zato što si bolesna pederčina (čast svima homoseksualne orijentacije), ali ovo govno je pederčina u duši! Možeš da stavljaš u tvoje smrdljive novine šta hoćeš, samo možeš da mi pljuneš pod prozor, ljigo slinava i genetska greško – napisao je pevač.
Aca Lukas je za Prvu televiziju naveo da je potpisao sporazum o priznanju krivice sa Tužilaštvom, iako nije naneo povrede Sonji Vuksanović, te je naveo zbog čega je to uradio.

– Deset meseci uslovno na tri godine za nasilje u porodici. Takav je zakon i ja se slažem sa tim zakonom. Ja sam protiv nasilja i nikada u svom životu nisam udario ženu, kao što ni sada nisam udario, ali jednostavno je takav zakon da kada te neko prijavi, ti gotovo moraš da ideš u istragu mesec dana, pa onda iz istrage pokušaj da dokažeš da ti to nisi uradio. Ja zaista nemam vremena da idem 30 dana u istragu – ispričao je Vuksanović.

Čitaj još  Lepa Brena novom fotkom iznenadila fanove!

– Ponuđeno mi je da priznam krivicu i da napravim sporazum koji se sastoji u tome da priznaš krivicu i dobiješ uslovno. Prvo nisam mogao da se sastavim sa pričom u policiji. Pitao sam ih šta da priznam jer je klasična nameštaljka. Jednostavno sam zbog tog deteta maloletnog koje ne treba da trpi sve to, jednostavno sam prelomio u svojoj glavi i rekao: “Dobro. Može. Priznaću. Osudite me na to uslovno”. Toliko mi je sve to mučno bilo i grozno, pa sam otkazao sve priče koje sam hteo da pričam i sve te bljuvotine i sve što sam hteo da iznesem na toj nekoj konferenciji za štampu iz nekog besa da maltretiram to svoje dete, jer će to ostati na nekim Jutjub kanalima, da ona to gleda… – zaključio je Lukas, koji je aludirao da se Sonja bavi prostitucijom.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply