Aca Lukas opsovao novinare!

Pevač izvređao pripadnike sedme sile pre humanitarne emisije na TV Pink jer su pre neki dan izveštavali o njegovom saslušanju u policiji.

Aca Lukas

Aca Lukas poručio je svim novinarima okupljenim ispred studija televizije Pink u Šimanovcima, gde se održavala humanitarna emisija, da „idu u pičku materinu“.

Tom prilikom napomenuo je da se to ne odnosi na urednika jednog tabloida koji ga nije slikao ispred policije, gde je nedavno davao izjavu zbog duga od 285.000 evra bivšem menadžeru Saši Mirkoviću.

– Svi se terajte u pičku materinu, pa me opet slikajte ispred SUP – rekao je Lukas.

On je uvredama „počastio“ i Sašu Mirkovića, svog nekadašnjeg prijatelja:

– Recite onom debelom gmazu da ću kupiti i kamion, pa nek i njega pleni.

Izgleda da Lukasu smetaju objektivno novinarstvo i pripadnici sedme sile, čiji je posao da pišu o poznatim ličnostima. U ovom slučaju bilo je u interesu javnosti da se Vuksanović uslika na ulasku u policiju na saslušanje.

Zbog čega smatra da to nije u redu, zna samo on. Inače, nekad je bio otvoren prema medijima, tada je bez ustezanja govorio o svojim porocima, među kojima su kocka i droga. Zbog njegove iskrenosti stekao se utisak da je vrlo raspoložen za saradnju s medijima, a sada se poneo više nego nekulturno i bezobrazno, bez opravdanog razloga.

Mi ćemo i dalje raditi svoj posao, a Lukas je još jednom pokazao kako se ponaša osoba koja se godinama hvalila porocima.

Čitaj još  Intervju Edo Maajka: Kako odbiti Halida Bešlića za bilo šta?!

Saša Mirković: S moralnom gromadom sve ću rešiti na sudu!

Bivši menadžer Ace Lukasa i političar Saša Mirković u Vuksanovićevo ime izvinio se svim novinarima koje je pevač najgrublje uvredio.

– Šta reći o takvom čoveku! Ja se izvinjavam u njegovo ime svim novinarima koji su tu bili jer očigledno čovek ne može da shvati da novinari nisu sud, kao ni ja. Sve što ima da reši, rešiće upravo na sudu i ne bih dalje da se bavim tom „moralnom gromadom“ – poručio je Mirković.

izvor: Kurir

Leave a Reply