Aca Lukas odgovorio: Šašiću jadan si!

Nakon što je Šašić u kod Ognjena u emisiji javno pozvao Lukasa i bivšu ženu da razgovaraju, Aca je rešio da odgovori na ove prozivke.

Aca i Sonja

Željko Šašić je sinoć u emisiji ‘Ami G Show’ kod Ognjena Amidžoća pozvao svog kolegu Acu Lukasa i svoju bivšu ženu Sonju da se napokon vide i porazgovaraju o svemu što ih je mučilo godinama.

Naime, Šašić je u većem delu emisije “Amidži šou” pričao o bivšoj supruzi Sonji i njenom sadašnjem suprugu Aci. On je, između ostalog, rekao da mu je bilo teško kada je čuo da će se ona opet udati.

– Raspoložen sam da pričamo kad god oni hoće, ako ima o čemu da pričamo… A imamo o čemu da pričamo. To nije nikakva tajna – rekao je Željko.

Lukas je rekao da je čuo da je Željko u većem delu emisije pričao o njemu, kao i da nemaju o čemu da pričaju.

– Sve vreme pokušava da se napravi jadan, ali nije jadan zbog mene. Ono što nije rekao je da smo Sonja i ja počeli da se zabavljamo pet godina nakon njihovog razvoda. Moram da mu objasnim jednom za sva vremena, da je to što je ostao bez žene njegov problem i da nema nikakve veze sa mnom – rekao je Lukas i dodao da se ni on ni Sonja ne pronalaze u Željkovoj novoj pesmi “Mali je ovo grad”, za koju je Šašić rekao da je posvetio bivšoj ženi.

Čitaj još  Parovi: Preokret u odnosu Zorice i Gastoza!

izvor: Alo

Leave a Reply