aca lukas sa cerkom

Aca Lukas očajan: Život mi se raspada, neprestano plačem za ćerkom!

“Smetalo mi je što je htela da mi određuje i s kim ću da sarađujem, a njena procena mojih saradnika je po njenom mišljenju uvek bila nepogrešiva”, rekao je pevač.

Aca Lukas, koji se razvodi od svoje supruge Sonje s kojom je bio u braku pet godina, otvorio je dušu i priznao da mu najviše nedostaje njegova mezimica Viktorija.

– Očajan sam što nam se ovo događa o neprestano plačem za svojom mezimicom. Ali ono što je sigurno, to je da ću sav svoj život da posvetim Viktoriji i tome da ne oseti nedostatak oca. Ona je centar naših života i zbog toga ću se truditi da Sonja i ja ostanemo u najboljim odnosima – rekao je Aleksandar Vuksanović.

aca lukas sa cerkom

Budući da je u estradnim krugovima njihova veza bila jedna od najskladnijih, vest o razvodu je mnoge iznenadila. Međutim, Lukas je rekao da su njih dvoje već neko vreme imali nesuglasice.

– Smetalo joj je što toliko mnogo radim i tu je doduše s jedne strane bila u pravu. Međutim, meni je smetalo što je htela da mi određuje i s kim ću da sarađujem, a njena procena mojih saradnika je po njenom mišljenju uvek bila nepogrešiva. Siguran sam da je imala najbolju nameru i da je radila da sve bude u mom interesu, ali nažalost u ovom poslu ako ideš srcem, ne možeš da opstaneš. Sonja nikada nije mogla da shvati da je ovde glavna spona saradnje – novac – rekao je Lukas.

Čitaj još  Boris Novković: Zbog sinova sam zapostavio scenu!

– U nekim trenucima je dolazilo do izuzetno mučnih situacija i to je situacija kad shvatite da ne može i da ne treba dalje. Sonju volim do kraja života i voleću je. Znam da i ona mene voli, ali mi više ne možemo zajedno – rekao je Lukas.

izvor: Puls

2 comments

Leave a Reply