aca i sonja vuksanovic

Aca Lukas: Nikad nisam varao Sonju, to su čiste laži!

Sonja Vuksanović veselila se juče daleko od Beograda dok se njen suprug u Beogradu nervirao zbog glasina o svom neverstvu.

Aca Lukas zbog dokumenata, koja je čekao da mu se izdaju, nije bio sa suprugom u Nemačkoj na njen 39. rođendan. Međutim, on je dan ranije sa njom nazdravio u njenu čast i iznenadio je darom kakav je priželjkivala. Potom se vratio u Srbiju zbog neodložnih obaveza, a ona je sa ćerkama Sofijom i Viktorijom ostala da čeka njegov povratak.

– Sutra putujem u Leverkuzen kod Sonje i dece, koji su juče sa njenom familijom, nažalost bez mene, proslavili njen rođendan. Budući da sam znao da me čeka put, ona i ja smo njen rođendan proslavili dan ranije. Iznenadio sam je i lepim poklonom. Već sutra je trebalo da se pridružim familiji, ali zbog papirologije u ambasadi, ostao sam u Beogradu još jedan dan – ispričao je Lukas.

aca lukas o neverstvu

Aca Lukas često boravi u Leverkuzenu, gde živi familija njegove supruge. On je ljut i razočaran zbog glasina o njegovom neverstvu, koje je plasirala majka jedne od najkontroverznijih učesnica rijalitija „Parovi“ – starlete Mace Diskrecije, koja tvrdi da je pevač bio ljubavnik njene ćerke. Lukas je poručio da nikakve priče ne mogu da mu ugroze brak sa Sonjom.

Čitaj još  Ana Nikolić u vezi sa mužem svoje poznate koleginice?!

– Neveran Sonji nikad nisam bio. Ona zna ko sam ja i ja znam ko je ona. I nikakve laži ne mogu da ugroze naš odnos. Te beskrupulozne laži ne bi trebalo ni da komentarišem – u dahu je ispričao folker.

izvor: Blic

One comment

Leave a Reply