aca i sonja vuksanovic na tajlandu

Aca Lukas: Na Tajlandu nisam jeo hleb i slatkiše 12 dana!

Po povratku s Tajlanda Vuksanovići sumiraju utiske s putovanja i govore o svom braku…

Tek što su se vratili sa Tajlanda, Aca Lukas i njegova žena Sonja Vuksanović, prepričali su utiske s odmora, na koji su otišli sa ćerkama Sofijom i Viktorijom i najbližim prijateljima.

Toplo vreme i relaksirajuća atmosfera potpuno su ih regenerisali. Takođe, ovo je bila prilika da se potpuno posvete jedno drugom jer su tokom godine često razdvojeni.

aca lukas sa cerkom

– Tajland nam se generalno dopao, tako da se ove godine nismo dvoumili i birali smo ostrvo Puket, na kojem smo ranije već bili. Tu destinaciju izabrali smo i zbog društva. Brena i Boba išli su s nama i bilo nam je super, kaže Aca za Stori, dok njegova supruga Sonja dodaje da su se u toku odmora njih dvoje trudili da se pridržavaju sličnog režima ishrane kao Brena i Boba, koji su se na Puket uputili i zbog tretmana detoksikacije organizma, što čine svake godine.

– Trudili smo se da se pridržavamo sličnog režima ishrane. Nismo jeli hleb 12 dana, baš kao ni slatkiše, a šećer smo crpili iz svežeg voća. Volim tajlandsku kuhinju, ali nismo bili na klasičnom detoksu – kaže Aca.

Bez velikih lomova

Putovanja su pasija bračnom paru Vuksanović, a pošto će se u aprilu navršiti pet godina otkako su u braku, jubilej će proslaviti na nekoj zanimljivoj destinaciji, mada Aca ne želi da otkriva na kojoj jer bi voleo da to bude iznenađenje za njegovu suprugu.

Čitaj još  Darko Lazić opet nosi burmu!

aca i sonja na tajlandu

– Veliki problemi stvaraju velike krize u braku, a mi ih nemamo. Istina je da Aci pretim razvodom, i to po nekoliko puta na dan, ali je moj muž na to već oguglao i samo se smeje kad to izgovorim – kaže Sonja, dok Aca potvrđuje i kaže da se njemu i njegovoj supruzi nisu dešavali veliki lomovi zbog kojih se ljudi razvode.

izvor: Story

Leave a Reply