Aca Lukas morao na hitnu operaciju nosa!

Aca Lukas se vrlo brzo probudio iz anestezije i ima jake bolove, ali je srećan što je rešio dugogodišnji problem.

Aca Lukas

Aca Lukas, posle višegodišnje borbe sa sinusima i devijacijom, operisao je nos. Operacija je trajala više od sata, Lukas se dobro oseća nakon hirurškog zahvata, a o njemu sve vreme brine supruga Sonja.

On je u jednu beogradsku kliniku primljen u sredu oko devet časova ujutru i nakon priprema prebačen je u operacionu salu. Za to vreme, njegova supruga Sonja nervozno je čekala da hirurški zahvat bude završen, ali nije želela da daje izjave.

– Ne želim da komentarišem njegovu operaciju. Prijatno – bilo je sve što je Sonja rekla.

Kako saznajemo, Lukas se vrlo brzo probudio iz anestezije i ima jake bolove, ali je srećan što je rešio dugogodišnji problem.

– Očekuje da će već danas ili sutra izaći iz bolnice jer postoperativni tok nije toliko težak, a i on ne može da leži na jednom mestu, već je prvog dana hteo da šeta i izađe. Ima otok na licu u predelu nosa i ispod očiju, ali to je normalno jer mu je rađena intervencija na nosnoj kosti. Sve je dobro prošlo, samo da mu izvade gazu iz nosa i moći će normalno da funkcioniše. Dugo se premišljao da li da to uradi i sada je prelomio jer su bolovi postajali sve jači, a očekuje ga mnogo nastupa tokom leta – rekao je izvor blizak Lukasu.

Aca je nedavno i sam potvrdio da bolove više nije mogao da trpi i da se ne plaši operacije.

Čitaj još  Neda Ukraden donirala pun džip namirnica!

Odlično se osećam, sutra idem kući!

Pevač Aca Lukas konačno je rešio problem koji ga dugo muči, nakon što je juče otišao na jednu privatnu beogradsku kliniku i uradio operaciju sinusa. On se odlično oseća, a operacija je uspešno obavljena.

– Upravo su me operisali i odlično se osećam. Operacija je kratko trajala i bila je rutinska. Sada ću malo da se odmorim, da se naspavam, a sutra idem kući. Telefon ću isključiti da me ne bi uznemiravali – rekao je pevač.

S obzirom da je operacijom rešavao isključivo zdravstveni problem i nije radio estetske korekcije, pevač neće imati nikakve podlive i modrice na licu.

izvor: Alo, Blic

Leave a Reply