aca lukas slagao medije

Aca Lukas i Sonja slagali medije?! (FOTO)

Dok su pojedine novine pisale da je otputovao kako bi sa uskoro bivšom suprugom Sonjom proslavio rođendan njihove ćerke Viktorije, popularni pevač nastupio na otvaranju diskoteke.

Iako je troje dnevnih novina objavilo da je Aca Lukas išao juče u Nemačku da se vidi sa suprugom Sonjom, od koje sa razvodi, kako bi zajedno proslavili rođendan ćerke Viktorije, istina je da je jedan od najpopularnijih pevača u regionu zapravo bio u Somboru na ranije zakazanom koncertu!

aca lukas u somboru

Neki su išli čak toliko daleko da su bez blama prenosili srceparajuće detalje koji se nisu ni desili.

– Aca nekoliko dana nije video Viktoriju i mnogo mu je nedostajala, kao i on njoj. Juče je u popodnevnim satima otišao u Nemačku, gde se nalaze Sonja i njihova mezimica, koja je napunila četiri godine. Susret je bio veoma dirljiv, a Lukas nije uspeo da zadrži suze kada ga je Viktorija zagrlila. Sa Sonjom je najnormalnije razgovarao, ona mu je pričala šta je sve njihova ćerka radila tokom njegovog odsustva – preneo je „izvor“ za jedne dnevne novine.

Kako dnevni list saznaje, Aca Lukas je juče gotovo ceo dan bio u Beogradu. Od 17 do 19 sati sedeo je u restoranu „Milošev konak“ s prijateljima i poslovnim saradnicima Sašom Mirkovićem i menadžerom Tomicom Žugićem, a oko 22 sata krenuo je put Sombora, gde je odranije imao zakazan koncert. U 23 sata stigao je u Sombor, a 45 minuta kasnije počeo je njegov nastup na otvaranju diskoteke „Maks“, o čemu svedoče i fotografije koje objavljujemo.

Čitaj još  Dara Bubamara: Koleginice mi zavide na bogatstvu!

aca lukas u somboru

Kako je za list potvrdio Lukasov menadžer Tomica Žugić, svirka je bila sjajna, na radost mnogobrojne publike, koja je uživala u pevačevim hitovima.

– Koncert je protekao odlično, kao i svaki njegov nastup – izjavio je Žugić.

Poznato je da je Lukas veoma tražen i da gotovo bez pauze nastupa širom naše zemlje, ali i u inostranstvu. S obzirom na to da njegove koncerte uvek prati fantastična atmosfera i posebna energija, ne sumnjamo da je tako bilo i sinoć u Somboru.

izvor: Kurir

Leave a Reply