Aca Lukas: Često pomislim na mog druga Darka Radovanovića!

Aca Lukas i kolege po dobru pamte pevača koji je izgubio život u udesu na Ostružničkom mostu.

Darko Radovanovic

Danas se navršavaju tri godine otkako je život izgubio pevač Darko Radovanović. Muzičara kog je teška saobraćajna nesreća na Ostružničkom mostu, u kojoj je nastradao sa svojim najboljim prijateljem i menadžerom Aleksandrom Miloševićem, odvojila od supruge Maje, ćerke Lare, roditelja, brata i prijatelja, mnogi ne zaboravljaju. Oni koji su ga poznavali pamte ga kao velikog čoveka, a publika i kolege samo po dobru. Sećanje na njega ne bledi i on je i dalje prisutan na estradi kroz pesme „Ako je do mene“, „Dukat“, „Vreme da se rastaje“, „Da mi je“ i druge.

Njegova porodica i dalje živi u Sremskoj Mitrovici. Supruga Maja je svoj život posvetila ćerki Lari, koja će danas napuniti šest godina. Roditelji su zbog poplava napustili Obrenovac, ali će se uskoro vratiti u kuću koju im je za života napravio Darko.

Jedan od njegovih bliskih prijatelja bio je i Aca Lukas:

– Ne mogu da verujem da je prošlo tri godine od Darkove smrti. Kako vreme leti! Darka ću prvenstveno pamtiti kao izuzetno dobrog i poštenog dečka, a onda kao druga i muzičara. Mi smo muzički bili slični. Često ga se setim. Njegove pesme će se sigurno još dugo pevati. Prava je tragedija što je otišao tako rano, pre svega kao čovek, a i što je prekinuta karijera koja bi zasigurno imala blistavu budućnost.

Čitaj još  Lepa Brena zaplakala u emisiji (VIDEO)

izvor: Alo

Leave a Reply