zvezde granda muskarci

Zvezde Granda: Vladan, Nemanja, Filip, Pavle i Lazar prošli dalje!

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda borila se ponovo muška grupa kandidata, koja je po mišljenju žirija bila veoma jaka, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u sledeći krug, to su: Vladan Antonijević, Lazar Rančić, Nemanja Radisavljević, Pavle Vitanov i Filip Kićanović.

Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Šaban Šaulić i ove subote su u takmičenju Zvezde Granda bili na visini svog zadatka i izabrali pet najboljih muških kandidata, koji su po njihovom mišljenju zaslužili da se nađu u narednom krugu.

Emisija koja je do sada bila jedna od najboljih, gde je čak 12 kandidata izborilo plasman u baražni deo emisije, od samog početka donela je i dosta neslaganja među samim članovima žirija i produkcijskih sudija koji su večeras činili, Saša Popović i Žika Jakšić, dok je Lepa Brena odsustvovala zbog smrti majke. Ipak, i pored brojnih neslaganja, na kraju su uspeli da izaberu najbolje takmičare, koji su zaslužili da se bore u baražu emisije.

Nakon acapella izvođenja pesama, odlučeno je da u naredni krug idu: Vladan Antonijević, Lazar Rančić, Nemanja Radisavljević, Pavle Vitanov i Filip Kićanović.

Podsetimo, prošle nedelje borila se ženska grupa kandidata, a nakon teške odluke, žiri je odlučio da dalje idu: Biljana Sulejmanović, Elvedina Šehić, Slađana Dragojlović, Lejla Čaušević i Valentina Kuzmanović.

Šaban se naljutio na žiri!

Šaban Šaulić prilično se naljutio na svoje kolege i članove žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Grande”.

Naime, jedan od takmičara je izabrao Šabanovu pesmu i žiri je bio u dilemi oko njegovog pevanja, dok je Saša Popović smatrao da je takmičar trebalo da izabere neku drugu pesmu, što je Šaulića veoma pogodilo.

Čitaj još  Aca Lukas planira pesmu sa hip-hop grupom „Elitni odredi”

Saban Saulic ziri

– Kad god je moja pesma u pitanju, neka rasprava i isto pitanje zašto pevaju baš tu pesmu. Pa valjda pevaju zato što im se pesme sviđaju. Najbolje bi bilo da zabranite da se pevaju moje pesme i gotovo – naljutio se Šaban.

Takmičar je na kraju ipak prošao dalje, a Šaban mu je poručio da ne peva više njegove pesme.

– Nemoj više da pevaš moje pesme, ni ti ni bilo ko drugi.

Pogledajte celu emisiju:

izvor: Kurir, Svetplus