zvezde granda 27.06

Zvezde Granda: Večeras izabrano još šestoro finalista!

Četiri kandidata ispala su iz večerašnje finalne emisije ‘Zvezde Granda’, dok je šest takmičara koji su sabiranjem SMS glasova publike i bodovima žirija dobili maksimalan broj poena i plasirali se u samu završnicu.

Dvadeset kandidata prošlo je u samo finalno takmičenje ‘Zvezde Granda’, a večeras je nastupila prva grupa od njih deset. Njih četvoro večeras, dva muška i dva ženska kandidata, morali su da napuste šou. Nakon izvođenja pesama, usledilo je i baražno takmičenje u kome su kandidati pre glasanja žirija, otpevali još po jednu strofu i refren pesme po izboru.

Šestočlani žiri u sastavu Dragan Kojić Keba, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta nakon izvođenja pesama kandidata glasali su tako što su ocenjivali kompletan nastup. Stajling pevanje i ponašanje na bini.

Filipu Božinovskom i Tamari Dragić su duplirani glasovi žirija, a njihovi bodovi sabrani su sa SMS glasovima publike. Na taj način oni su omogućili da neko od njih obezbedi svoj prolaz u samu završnicu.

U superfinale plasirali su se iz večeras: Filip Božinovski, Biljana Marković, Sead Hodžić, Naida Bešlagić, Harun Mehmedagić i Tamara Dragić, dok su Marian Tirvi, Petar Nisić, Marina Stefanović i Gorana Babić napustili takmičenje.

Čitaj još  Jami dobila tetovažu sa svojim likom! (FOTO)

Pored večerašnje šestorke u superfinalu nalaze se još: Marina Stankić, Semir Jahić, Belma Karšić, Biljana Sulimanović, Haris Berković i Alen Hasanović. Njih dvanaestoro će se 4. jula u Skoplju boriti za laskavu titulu pobednika najgledanijeg muzičkog šoua na našim prostorima ‘Zvezde Granda’.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply