zvezde granda 18.04.

Zvezde Granda: Večeras izabrani najbolji kandidati za prolazak!

Nakon takozvane žurke u kojoj je bilo prilike da se isprave i poprave utisak, tu svoju šansu iskoristili su njih petoro.

U večerašnjoj emisiji ‘Zvezde Granda’ šestočlani žiri direktno je u četvrtu fazu takmičenja poslao direktno četiri kandidata, dok je njih osmoro, četiri muška i četiriženska takmičara, svoju šansu pronašlo u baražnom delu emisije najgledanijeg muzičkog šou kod nas.

zvezde granda strucni ziri

Četvrta faza takmičenja ‘Zvezde Granda’, već na samom početku zadala je ozbiljne probleme šestočlanom žiriju, koji zbog fenomenalnih kandidata sve teže donosi odluke. Samo pažljivo odabrani kandidati su zaslužili da se nađu u plasmanu za dalje takmičenje, a oni koji nisu prošli, šansu su dobili u baražu. Direktno u narednu fazu takmičenja su se plasirali Biljana Marković, Petar Nisić, Azra Husarkić i Haris Berković.

Nakon takozvane žurke u kojoj je bilo prilike da se isprave i poprave utisak, tu svoju šansu iskoristili su njih petoro. Rame uz rame sa kolegama koji su prošli odmah iz baraža su im se pridružili i Marian Tirvi, Sandra Rešić, Alen Hasanović i Tamara Dragić. Šou Zvezde Granda, nastavlja se i sledeće subote, kada ćemo saznati koji kadidati će se još pronaći u četvrtoj fazi takmičenja.

Marian oduševio žiri!

Marian Tirvi iz Rumunije i u večerašnjoj emisiji ‘Zvezde Granda’, svojim vanserijskim talentom još jednom je izazvao ovacije i podigao čitav studio na noge.

Čitaj još  Srušena kuća Staniše Stošića!

marian tirvi treci krug

Iako je nastupio u veoma jakoj grupi, Marijan je još jednom pokazao da zaslužio da se nađe u samoj završnici ‘Zvezda Granda’. Izvodeći numere Tonija Cetinskog i Osvajača, bukvalno je raspametio sve, a oduševljeni žiri je njegov nastup ispratio aplauzom, dok je publika tokom čitavog nastupa bila na nogama.

U večerašnjoj emisiji imao je i poseban stajling, ali uprkos njegovom fenomenalnom vokalu svoju šansu je morao da potraži u baražu.

– Marijane, ti si tajfun iz Rumunije – rekao je Aca Lukas, dok su se njegove kolege složile sa njegovim komentarom, da je takmičar iz Rumunije oduvao večeras.

Uskoro snimak cele emisije!

izvor: www.FOLKOTEKA.org