zvezde granda ziri 28.05.

Zvezde Granda: U specijalnom izdanju vraćeno 10 kandidata!

Specijalna emisija “Zvezde Granda” je bila poslednja prilika mladim i talentovanim pevačima da se vrate u borbu za pobednika popularnog takmičenja, budući da do kraja ove sezone baraža neće biti.

Da li zbog činjenice da je ova emisija bila “slamka spasa” takmičarima ili zbog želje za dokazivanjem, tek kandidati su, bar tako tvrdi stručni žiri, pevali besprekorno – bilo je tokom emisije i folk melodija, pop nota, rok balada, apsolutno sve kompozicije, koje su šestočlani žiri naterale na salve pohvala.

Tako je Zorica Brunclik Tamari Dragić rekla sledeće:

– Ti si savršenstvo! Spoj lepog, kvalitetnog i talentovanovanog.

zorica brunclik 28.05.

Za razliku od nje, Bosanac je imao drugo viđnjenje atraktivne stujardese:

– Ti si se prvo uzvezdila, a sada si počela da gubiš na samopouzdanju. Povedi računa, molim te!

Ni ostali kandidati nisu prošli bez komplimenta, pa je jednom od njih Šaban Šaulić rekao, što nikada do sada nije učinio, da će jednog dana sigurno biti njegov naslednik.

U dalje takmičenje plasirali su se: Tamara Dragić, Filip Božinovski, Naida Beslagić, Marian Trivi, Harun Muhmedić, Kristina Denić, Semir Jahić, Tamara Milutinović, Željko Đmura, Milana Stevanov.

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a kada su neodlučni u pomoć im stiže produkcija Granda – Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Lukas prozivao Popovića!

Kako se takmičenje “Zvezde Granda” približava kraju, svaki član žirija ima svog favorita, pa je tako Aca Lukas pokušao da odbrani svog, i to od kritika direktora “Granda” Saše Popovića. Kada je Saša rekao takmičaru da se nije lepo obukao i da sa takvom garderobom izgleda mnogo starije, reagovao je pevač.

aca lukas u ziriju

– Dečko, ti si se dobro obukao i meni se dopada. Ti imaš svoj stil i ne treba da ga menjaš! Ali dobro, ako Saša već ima primedbe, onda ga treba poslušati. Čovek ima ukusa, kako neko ko ima i firmirane gaće može da se ne razume u modu. Ipak je Saša stručnjak – rekao je Aca.

Na njegovu konstataciju nadovezala se Zorica Brunclik.

Čitaj još  Vera Matović promovisala pesmu u brushalteru (VIDEO)

popovic i zika u ziriju

– Da li si ti, Aco, upravo rekao da Popović ima ukusa, tačnije da se razume u modu? Čovek koji je rekao da imam na glavi mrtvu kokošku?! Nemoj da me razočaravaš! Za paunovo pero on je rekao da je mrtva kokoška, molim te, koji ukus. Dečko, ti se oblači tako, mnogo si lep i super ti je stajling – izjavila je pevačica.

Šaban pronašao naslednika!

Baražna emisija “Zvezda Granda” bila je veoma uzbudljiva, a kandidati su dali sve od sebe da se što bolje pokažu. Iako nije prošao, šesnaestogodišnji Uroš Živković oduševio je žiri.

uros zivkovic ispao

Naime, Uroš je potpuno raspametio žiri, a Šaban mu je ni manje ni više nego rekao da je njegov naslednik.

– Uroše, ti si sve otpevao onako kako treba. Ti si neko ko će me sigurno naslediti. Pevaš predivno. Ovde je samo iskustvo učinilo svoje, jer se Marian bolje snalazi na sceni – rekao je Šaban, a ni ostali članovi žirija nisu štedeli reči hvale.

– Što mi je drago što je Šaban ovo rekao, sad mogu ja da nastavim. Svi ovde što dođu, da pevaju Šabanove pesme, pa se deru kao magarci, svi oni ti nisu ni do članka. Svaka čast, Uroše – rekao je Lukas.

saban i snezana

Uroš nije uspeo da iskoristi svoju šansu u baražu, te se nije vratio u dalje takmičenje.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org