zvezde granda 04.04.

Zvezde Granda: U baražu prošli Azra, Marko, Nenad i Marina!

U sinoćnoj emisiji šestočlani žiri direktno je u četvrtu fazu takmičenja poslao devet kanditata, dok je njih šestoro, dva muška i dva ženska takmičara, svoju šansu pronašlo u baražnom delu emisije.

Treći krug takmičenja za Zvezde Granda uveliko se zahuktava, pa su i takmičari sve bolji, interpretacije sve ozbiljnije. Direktno u četvrti krug otišli su – Gorana Babić, Armin Bjedić, Marina Stankić, Tamara Milutinović, Sead Hodžić, Filip Božinovski, Belma Karšić, Milan Rakić.

Nakon takozvane žurke u kojoj je bilo prilike da se ispravi i popravi utisak, tu svoju šansu iskoristili su njih četvoro. Rame uz rame sa kolegama koji su prošli odmah, iz baraža su im se pridružili: Azra Husarkić, Marko Kostić, Nenad Milevski i Marina Bogdanović.

zorica odusevljena 04.04.

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a kada su neodlučni u pomoć im stiže produkcija Granda – Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Prošle nedelje u dalji krug prošli su: Sandra Rešić, Aleksandra Mladenović, Željko Đmura i Haris Bogućanin.

Šou ‘Zvezde Granda’, nastavlja se i sledeće subote, kada ćemo saznati koji kadidati će se pronaći u četvrtoj fazi takmičenja.

Snežana: Bosanac, ne prekidaj me, udariću ti šamar!

Treći krug takmičenja za „Zvezde Granda“ uveliko se zahuktava, a zbog novih pravila produkcije i Saše Popovića, koja stavljaju na muke članove žirija, umalo se nisu potukli Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac.

bosanac se svadja

Oštra diskusija između sudija nastala je kada je Bosanac pokušao da skrati Snežino izlaganje, pa mu je ona drsko poručila da je ne dira i da se, u suprotnom, neće dobro provesti.

– Ne prekidaj me, udariću ti šamar – bila je oštra pevačica.

Kako ni Šaban Šaulić nije mogao da dođe do reči od Bosanca, i on je zapretio da će mu ofarbati brkove zbog neprimerenog ponašanja. Međutim, jednog od najoštrijih članova žirija ništa od toga nije zastrašilo, već je nastavio po svom, tako da je uspeo da naljuti čak i Sašu Popovića. Prebacio mu je da kod takmičara Armina Bijedića iz Sarajeva nije prepoznao da, pored roka, ume da peva i narodnjake. Time je pogodio u sujetu direktora „Granda“.

Čitaj još  Zvezde Granda: Ovih 10 takmičara je prošlo dalje!

– Ne, Bosanac, ti čuješ, ja ne čujem. Sad sam naleteo na minu, isprovocirao si me, 126.000 kandidata prošlo je ispred mene, a imam i 40 godina iskustva. Možda ne znam da pevam, ali dobro čujem. Još ću ispasti stariji od Šabana – besneo je Popović.

sasa i bosanac u svadji

Bosanac je ovo jedva dočekao da bi se nadovezao i spustio ga na zemlju:

– Saša, to što ti nosiš garderobu a la Mik Džeger, to nema veze!

Nastup momaka zbog kojih je nastala svađa počinje na 1.51.30 a posle njihovih nastupa sledi žučna rasprava članova žirija.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply