zvezde granda muskarci

Zvezde Granda: Teškom odlukom žirija izabrano novih pet kandidata!

I ova emisija nije prošla bez prepirke članova žirija i Saše Popovića, samo ovog puta direktor Granda nije se zamerio Zorici Brunclik, već Snežani Đurišić i Ani Bekuti.

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda borila se ponovo muška grupa takmičara koja je po mišljenju žirija bila najjača do sada, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u sledeći krug.

Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Šaban Šaulić i ove subote su u takmičenju Zvezde Granda bili na visini svog zadatka i izabrali pet najboljih muških kandidata, koji su po njihovom mišljenju zaslužili da se nađu u narednom krugu.

Iako je bilo dosta neslaganja među samim članovima žirija i produkcijskih sudija koji čine, Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić, uspeli su da izaberu 12 takmičara koje su se borile u baražu emisije. Nakon acapella izvođenja pesama, odlučeno je da u naredni krug idu: Marinijan Kirilovski iz Kumanova, Zoran Simeunović iz Sombora, Rumun Marian Tirvi, Petar Gopić iz Ratkova i Petar Vasić iz Valjeva.

I ova emisija nije prošla bez prepirke članova žirija i Saše Popovića, samo ovog puta direktor Granda nije se zamerio Zorici Brunclik, već Snežani Đurišić i Ani Bekuti kojima se nije svidelo što je Popović imitirao jednog takmičara:

– Ti nisi pevač i ne čuješ ono što mi čujemo – odgovorile su mu jer im je zamerio što su glasali za mladog takmičara.

Podsetimo, prošle nedelje prošli su: Stefan Osmanović, Spase Antevski, Uroš Živković, Radovan Šofranac i Žarko Madžić.

Snežana i Ana napale Sašu

Nova svađa Saše Popovića i žirija Zvezda Granda. Naime, Danijel Vasić (17) iz Vrnjačke Banje pevao je pesmu “Tebe da zaboravim”, Šabana Šaulića.

Čitaj još  Tanja Savić uskoro u filmu o Tesli!

– Tanan glasić, ali zna da peva – rekao je Šaban i glasao za njega.

Dobio je svih šest glasova i prošao je dalje u baraž, ali je Saša Popović bio nezadovoljan, pogotovo načinom kako izgovara glas “E” dok peva.

Zvezde Granda ziri

– Ovo je prošlo na nagovor, siguran sam da se ni žiriju ne dopada kako pevaš – rekao je Saša Popović.

Ana Bekuta i Snežana Đurišić ušle su u verbalni obračun sa Popovićem, koji je reagovao na njihove komplimente. Popović im je zamerio tako što je imitirao pevača kako izgovara vokal. Snežana se naljutila zbog njegovog komenatara na račun pevanja takmičara.

– Ti Saša nisi pevač i ne možeš da čuješ – zaključio je žiri.

– Ja sam te u stvari spasla, da ti ne vrediš ne bih glasala. I mislim da danas nije bio tvoj dan i ti možeš više – rekla je Zorica.

Pogledajte celu emisiju:

izvor: Kurir