zvezde granda 2014

Zvezde Granda: Stefan, Spase, Uroš, Radovan i Žarko prošli dalje!

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda borila se muška grupa takmičara koja je po mišljenju žirija bila najjača do sada, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u sledeći krug, to su: Stefan Osmanović, Spase Antevski, Uroš živković, Radovan Šofranac i Žarko Madžić.

Na velelepnu scenu “Granda“ i male ekrane Prve iz emisije u emisiju stižu mlade muzičke nade s namerom da je osvoje i postanu nove “Zvezde Granda”.

U dalji krug takmičenja prošli su: Stefan Osmanović, Spase Antevski, Uroš Živković, Radovan Šofranac i Žarko Madžić.

I ove subote o sudbinama takmičara odlučivao je dobro poznati žiri – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta. I ove večeri je kada je žiri bio neodlučan i kada kandidat nije dobio svih “šest tastera”, o njihovoj sudbini odlučivao Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Podsetimo, prošle nedelje u drugi krug prošle su Ana Čolović, Marina Bogdanović, Suzana i Slađana Vasić, Azra Husarkić i Miljana Šešić.

Zorica i Saša se ponovo prozivali!

Zorica Brunclik prokomentarisala je pevanje jednog takmičara u šouu “Zvezde Granda”, rekavši da se naježila, što je izazvalo Sašu Popovića da se našali sa njom.

– Predomišljala sam se zato što je strofa bila loša, a refren odličan, nažježila sam se – prokomentarisala je Zorica pevanje Uroše Živkovića, međutim to je izazvalo Sašu da se našali sa njom.

Čitaj još  Zvezde Granda: Vladan, Nemanja, Filip, Pavle i Lazar prošli dalje!

– Samo da ti kažem, najvažniji komentar je to što si uspeo da naježiš Zoricu – rekao je Popović takmičaru, međutim Zorica mu nije ostala dužna:

– Dođi ti da te malo naježim.

Tu šalama nije bio kraj, pa je Popović rekao da je teško vreme i da ni kod “babe nema džabe”. On je dodao da bi jednom trebalo Kemiš da izvadi pare.

– Kemiš vadi sve što treba – rekla je Zorica, dok joj je Saša uzvratio:

– Ako ima šta u tim godinama.

izvor: Kurir