zvezde granda kandidati

Zvezde Granda: Pogledajte koji kandidati su prošli dalje!

Emisiju je obeležila takmičarka Dunja, koja je uspela Sašu Popovića da digne na sto, kao i Bosanac koji je priznao da je nekada bio zaljubljen u Maju Odžaklijevsku.

Kao i u svakoj sezoni, tako i u ovoj Zvezde Granda nastavljaju potragu za talentovanim ljudima.

Žiri, je ove godine u izmenjenom sastavu, na čijem je čelu ostao Šaban Šaulić, dok se gost iznenađenja, menja na nedeljnom nivou. Uloga domaćina emisije je poverena starom timu, voditeljima Sanji Kužet i Voji Nedeljkoviću.

ziri zvezde granda

Sinoćnja emisija je pokazala nove talente, a samo najbolji su prošli u dalje takmičenje. Nakon glasanja, žiri je doneo odluku da dalje prođu: Vanesa Deljkić, Nikolina Savičić, Haris Škarep, Milan Stojčinović, Jasmin Alevski, Nikola Pećanac, Jovana Vasić, Darko Mirković, Dalibor Vujičić i Dunja Popović.

Emisiju je obeležila takmičarka Dunja, koja je uspela Sašu Popovića da digne na sto, kao i Bosanac koji je priznao da je nekada bio zaljubljen u Maju Odžaklijevsku.

maja odzaklijevska zvezde granda

U večerašnjoj emisiji Zvezda Granda u ulozi gostujućeg žirija se našla pevačica Maja Odžaklijevska. Dragan Stojković Bosanac nije krio svoje oduševljenje što se našao sa Majom u studiu. Naime, on je priznao da je nekada bio zaljubljen u pevačicu, kao i da je i dalje veoma lepa. Kada je nastupala takmičaraka koja je pevala Majinu pesmu, Bosanac se podsetio starih dana.

– E Maja je nekada bila lepa i ali i zgodnija od ove takmičarke, kada sam bio zaljubljen u nju – rekao je Dragan, nakon čega se pevačica nasmejala i zahvalila.

Onda se ubacio Saša Popović i rekao da se Odžaklijevska i njemu dopala.

– Pa šta samo ti, svi smo bili zaljubljeni u Maju! – rekao je Popović, a Bosanac se našalio i izjavio kako je Saša zbog svoje visine mogao da je gleda odozdo.

Čitaj još  Selma Bajrami: Majka mi čuva sina dok ja putujem

Popović se popeo na sto!

Dunja Popović se najpre predstavila pesmom “More tuge”. Drugom pesmom “Mladiću moj” grupe Zana, Dunja je bacila žiri u trans, te su tako svi ustali da igraju, a Saša Popović se čak popeo na sto. Za Popovićevu su svi imali reči hvale.

– Dajem ti moje srce – rekao je Šaban.

dunja popovic prvi krug

Marija Šerifović je rekla da peva solidno ali da ima energiju.

– Napravila si ovde pravi cirkus – rekla je ona i pohvalila Dunju.

– Unela si čaroliju ovde – rekla je Ana Bekuta.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: EPK