zvezde granda muskarci

Zvezde Granda: Pet muških kandidata prošlo dalje!

Sinoćnja epizoda takmičenja ‘Zvezde Granda’ donela je veliki broj talentovanih muških kadidata koji su svojim sjajnim vokanim sposobnostima oduševili žiri, ali je samo njih pet uspelo da obezbedi prolaz u sledeći krug.

Šou ‘Zvezde Granda’ i sinoć su obeležile česte međusobne rasprave članova žirija, ali i uobičajeno verbalno nadmudrivanje između Saše Popovića i petoro sudija, pošto je Dragan Stojković Bosanac bio odsutan zbog bolesti.

Snezana i Saban

Čak 30 kandidata predstavilo se stručnom i produkcijskom žiriju, a samo njih petoro uspelo je da izbori plasman u narednu fazu takmičenja. Uprkos brojnim neslaganjima i mnogobrojnim raspravama, žiri je odlučio da se čak 18 kandidata nađe u baražnom delu emisije, a nakon accapela izvođenja pesama, odlučeno je da pet muških pevača ide u sledeći krug, dok će ostali kandidati koji nisu prošli, svoju priliku dobiti u baražnoj emisiji, koja će se održati nakon završene prva faze takmičenja.

Najviše sreće u večerašnjoj emisiji imali su: Marko Milojković (20) iz Aleksinca, Sead Hodžić (27) iz Sarajeva, Haris Berković (20) iz Gradačca, Almir Sofić (19) iz Živinica i Marko Paunović (26) iz Lazarevca.

Zorica i Saban plesu

Šou ‘Zvezde Granda’ nastavlja se i sledeće subote, kada će se na velelepnoj sceni Granda stručnom i produkcijskom žiriju predstaviti nova ženska grupa kandidata.

Urkos standardnim prepucavanjima između članova žirija, ipak su svi bili lepo raspoloženi, pa se tako u jednom trenutku moglo videti kako su kumovi – Zorica Brunclik i Šaban Šaulić zaplesali dok je jedan od kandidata pevao.

Saša Popović se poklonio Sarajliji!

Sead Hodžić (27) iz Sarajeva oduševio je žiri Zvezde Granda pevajući staru pesmu “Volim te”, Lea Martina. Sarajlija je odmah dobio svih pet zvezdica, a direktor Grand produkcije Saša Popović ostao je bez reči.

Sead Hodzic

– Šta da kažem, ja ću samo da… – rekao je Saša Popović i ustao i poklonio se mladom pevaču.

Način na koji je Sead, koji je završio Muzičku akademiju u Sarajevu, svojim glasom ostavio je sve u studio bez reči. Žiri nikada nije bio složniji, pa su svi u glas samo rekli: “Bravo!”.

– On je potrefio sve, pesmu, boja glasa… – oduševila se Zorica.

Sead je posle nastupa rekao da će, ako se ne bude bavio pevanjem, biti nastavnik, ali da ga je nastup izgladneo pa je odmah otišao da jede.

Čitaj još  Farma: Prvi finalista večeras napustio imanje!

Pogledajte Seadov nastup:

Vlastimir Janković posvađao Zoricu i Sašu!

Vlastimir Janković (17) iz Draginja pevao je “Kraljicu trotoara”. Dobio je svih pet zvezdica, što je naljutilo direktora Grand produkcije.

Vlastimir Jankovic

– Jedan falš, drugi falš, a vi ste ga pustili? – rekao je nervozno Popović, na šta mu je Zorica Brunclik, član žirija, žučno odgovorila.

Međutim, žiri je bio složan da je Vlastimir svaki put loše otpevao jednu reč u pesmi, ali su želeli da mu daju šansu da prođe u baraž.

– Da neko nije pritisnuo taster stradao bi od ruke Zorice Brunclik – rekla je Snežana.

– Sva sreća ispritiskamo sve zvezdice, jer nisi dobro uradio sve – rekla je Zorica i dodala:
– Ona priča u svoje ime, a mi ćemo se uključiti. Svaki put kada si došao do reči ‘haraš’ da si toliko falširao da ne mogu da verujem da je žiri glasao.

– Ti treba sve da nas promeniš i da samo ti budeš tu i odlučuješ – rekla je Zorica Saši.

– Nismo protiv vas, ali dečko je svaki put toliko falširao da je to bilo strašno za uši. Želim da vaš kredibilitet sačuvam – rekao je Saša Popović i nastavio:
– Ajd da je jednom napravio falš, ali jednom, dva puta, tri, pet puta – Saša je bio veoma ljut.

– Pljuni mu pod prozor, on je prošao – rekla je Zorica u svom elementu.

Međutim, Vlastimir nije prošao baražni deo takmičenja.

Pogledajte njegov nastup u svakom slučaju:

Uskoro cela emisija!

izvor: Kurir, Svetplus, www.FOLKOTEKA.org