devojke zvezde granda

Zvezde Granda: Nikolina, Marijana, Ivona, Elena i Ivana prošle dalje!

U večerašnjoj emisiji ‘Zvezde Granda’ borila se ženska grupa takmičarki koja je po mišljenju žirija bila jedna od najslabijih do sada, ali njih pet uspelo je da izbori plasman u sledeći krug.

Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Šaban Šaulić i ove subote su u takmičenju ‘Zvezde Granda’ bili na visini svog zadatka i izabrali pet najboljih ženskih kandidata, koje su po njihovom mišljenju zaslužile da se nađu u narednom krugu. Večerašnju emisiju su obeležile brojne međusobne rasprave članova žirija, ali i uobičajeno verbalno nadmurivanje između Saše Popovića i Zorice Brunclik. 19 kandidatkinja predstavilo se večeras stručnom i produkcijskom žiriju, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u narednu fazu takmičenja.

produkcijski ziri

Članovi žirija bili su večeras veoma strogi i dosta takmičarki nije dobilo nijedan glas. Čak je i jedna takmičarka veoma nezadovoljna izvređala žiri nazvavši ih samo nekolicinom.

Uprkos brojnim neslaganjima i mngobrojnim raspravama, žiri je odlučio da se osam kandidatkinja nađe u baražnom delu emisije, a nakon accapela izvođenja pesama, odlučeno je da Marijana Katić, Ivona Jovanović, Nikolina Savčić, Jelena Grubačić i Ivana Milojević idu u sledeći krug, dok će ostale takmičarke koje nisu prošle, svoju priliku dobiti u baražnoj emisiji, koja će se održati nakon završene prve faze takmičenja.

Podsećamo u prošloj epizodi prošli su: Armin Bijedić iz Sarajeva, Raša Savić iz Rumenke, Amir Delić iz Maglaja, Milan Rakić iz Lazarevca kao i Filip Božinovski iz Skoplja.

Voditelj brisao suze takmičarkama u bekstejdžu!

Voja Nedeljković u večerašnjoj emisiji poslužio je kao rame za plakanje. Večerašnju emisiju obeležile su suze takmičarki, ali i njihovih pratilaca.

uplakana takmicarka

Reakcija mladih kandidatkinja na komentare žirija bile su veoma emotivne. Voditelj ih je tešio u bekstejdžu jer je žiri odlučio da bude veoma strog.

– Voja je na udaru najemotivnijih trenutaka – rekla je voditeljka Sanja Kužet zato što su se takmičarkama oči punile suzama i na samoj bini kada bi videle da nisu dobile nijednu zvezdicu.

Takmičarka izvređala žiri!

Danijela Rađenović (32) iz Bačkog Jarka učestvovala je u ‘Zvezdama Granda’ i žiriju se predstavila pesmom “Pričaj mi, pričaj”. Međutim, ona nije zadovoljila strogi kriterijum i nije prošla dalje. To je takmičarku veoma naljutilo.

danijela randjelovic

– To što se nekolicini ne sviđa kako pevam ne znači da ne valjam jer ja imam nastupe i pevam 12 godina – bila je nezadovoljna takmičarka, što je najviše pogodilo Acu Lukasa.

Čitaj još  Nina Badrić: Nikad se ne bih skinula kao Severina!

– Ne da nije dobro, nego očajno. Ovo ne zadovolja kriterijume ove nekolicine. Treba da imaš poštovanje prema žiriju koji imaju svoju karijeru, koju ti nećeš imati – rekao je Lukas.

– Aco, nemoj mnogo da se ljutiš – pokušala je malo ublaži Danijela.

– Mnogo si me naljutila. To je nevaspitanje i nepoštovanje prema ovom žiriju i nikada nećeš biti kompetentna kao ovaj žiri – bio je ljut Aca.

– Žao mi je što nisi prošla – rekao je Šaban Šaulić.

– Ja se tebi izvinjavam što nisi bila dobra i zadovoljila naše kriterijume – dodala je Zorica koju su takođe pogodile reči ove takmičarke.

– Slika je jedno, a ton je drugo. Moraš više poraditi na tonu, slika ti je sasvim u redu – rekao je Bosanac.

U bekstejdžu je Danijela pokušala da malo ublaži svoju ishitrenu reakciju.

– On se meni ne sviđa, ja se njemu ne sviđa – rekla je Danijela.

Hercegovka oduševila Acu Lukasa!

Aca Lukas oduševljen interpretacijom Jelene Grubačić (16) iz Nevesinja, seo je u publiku, a tinejdžera čije je mesto zauzeo na tribinama, postavio je kao člana žirija i dozvolio mu da stisne taster za prolazak u sledeći krug.

jelena grubacic

Jelena je pevala pesmu “Treba vremena” i dobila je svih šest glasova.

Lukas je ustao sa svog mesta i dovukao do stola:

– Kada ja odem u publiku i sednem, ti pritisni taster – rekao je Aca.

aca lukas sa tinejdzerom

Podsetimo, i u prošloj emisiji folker je na neobičan način puštao kanditate u sledeći krug. Prvo je oduševljen tamičarem nogom pritisnuo taster, a potom je zajedno sa Bosancem taster pritisnuo nosem.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply