nikolina i sasa sleteli

Zvezde Granda kolima sleteli u Drinu!

Pevače i njihovog trogodišnjeg naslednika ribari spasavali iz potopljenog automobila, kojim su se survali u Drinu u okolini Zvornika.

Nikolina Kovač (25) i Saša Kapor (30) sa trogodišnjim sinom Nikolajem pukom srećom preživeli su saobraćajnu nesreću koja se dogodila u ponedeljak oko 11 sati pre podne, kada su sleteli s puta u reku u mestu Drinjača kod Zvornika.

Pevači su se sa sinom vraćali iz Sarajeva u Beograd. Da bi izbegao direktan sudar sa kombijem, koji je prešao u njihovu traku, Kapor je skrenuo u stranu, ali šljunak je povukao njegov „mercedes“ i survali su se u Drinu. Lokalni ribari, koji su pecali u blizini, odmah su im pritekli u pomoć i jedva uspeli da ih izvuku kroz prozor automobila.

– Čuli smo prasak kad se auto survao u reku. Brže-bolje potrčali smo da spasavamo te ljude. Bilo je jezivo. Dete koje je bilo vezano na svom sedištu vrištalo je dok su se otac i majka grčevito borili da ga izvuku. Srećom, prozor je bio otvoren i Saša je prvo Nikolini stavio sina u krilo, a onda ga je ona nama dobacila kroz prozor i mi smo ga čamcem prebacili na obalu, dok su oni doplivali za nama. Sve se odigralo munjevito i bukvalno su sekunde bile u pitanju dok smo se borili za njihove živote – priča jedan od meštana koji je izbavljao Kapore iz potopljenih kola.

Uspeli smo da stupimo u kontakt s Nikolinom i Sašom, koji su prilikom nesreće ostali i bez mobilnih telefona.

Čitaj još  Zvezde Granda: Sedam takmičara se plasiralo u sledeći krug!

– Još sam u šoku! Gledali smo smrti u oči. Sve se odigralo u pet minuta, a izgledalo je kao horor-film. Još mi Nikolajev plač odzvanja u ušima. Hvala Bogu i tim dobrim ljudima koji su nas izbavili, pa smo svi ostali živi i zdravi – rekla je pevačica, a njen suprug je dodao:

– Taj dan ćemo slaviti kao drugi rođendan. Bog nas je pogledao i zaštitio. Neizmernu zahvalnost dugujemo ljudima koji su nam pomogli i spasli nas. Nikada nećemo proći kroz to mesto a da ne svratimo do njih. Nikolina od stresa nakon nesreće nije mogla da govori, niti je želela da se odvoji od sina, a ja imam lakše povrede – zaključuje Kapor.

izvor: Kurir