zvezde granda 07.03.2015

Zvezde Granda: Izabrano 10 kandidata koji su prošli dalje!

U večerašnjoj emisiji “Zvezde Granda”, šestočlani žiri je direktno u treću fazu takmičenja poslao pet kandidata, dok je njih još petoro svoju šansu pronačlo u baražnom delu emisije.

Druga faza takmičenja “Zvezde Granda” odavno je počela, a takmičari na glamuroznoj sceni pevali su prema novim pravilima u duelima.

U dalji krug takimičenja prošli su Nenad Manojlović (brat Rade Manojlović), (Brenin rođak) Semir Jahić, kao i Jovana Starovlah, Lejla Čaušević, Dženana Đidić, Jovana Milić, Ranka Pelemiš, Dejan Čavić, Raša Savić i Marko Milojković.

saban i zorica u ziriju

Šestočlani žiri Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta i ove subote su bili veoma strogi, a kada su bili neodlučni u pomoć im je stizala produkcija Granda – Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

bosanac i djurisicka

Prošle nedelje u dalji krug takmičenja prošli su: Ivana Milivojević, Jelena Grubačić, Lazar Rančić, Nikola Grujić i Dinka Muratović.

Lukas ismejao Zoricu: Izgledaš kao kugla iz diskoteke!

Aca Lukas ismejao je stajling svoje koleginice Zorice Brunclik u ‘Zvezdama Granda’. Naime, i ove subote pevačica je sve iznenadila svojim izgledom, drugačiji stajling primetio je, pa i pohvalio, i direktor „Granda“ Saša Popović.

zorica brunclik kao kugla

– Mico, lepa vam je kapa – rekao je Saša Popović Zorici.

Međutim, pevačica se pred svima požalila da se nekima to baš i nije dopalo.

aca i zorica u ziriju

– Rekao mi je Aca Lukas da izgledam kao kugla iz diskoteke. Mislila sam da nisam do sada bila primećena – iskreno je rekla Brunclikova, na šta je Lukas rekao:
– Ja ću da se složim sa svima da nešto kažem a da u stvari niko ne zna šta sam rekao. Što znači da nemam pojma… – odgovorio je Lukas u svom maniru.

Čitaj još  Katarina Živković i Ša snimili novi duet! (VIDEO)

U sledeći krug prošli Radin brat i Brenin rođak!

Iako je ‘Grand’ produkcija u više navrata naglašavala da ne postoje protekcije, da su svi kandidati jednaki među sobom i da na njihov plasman ne utiče povezanost sa poznatim ličnostima, moguće je da će večerašnja emisija dovesti u pitanje kompetentnost produkcijskog žirija i uopšte samo takmičenje.

semir jahic

Naime, među kandidatima u večerašnjoj emisiji našli su se Brenin rođak, Semir Jahić, kao i brat Rade Manojlović o kojem se već pisalo u medijima – Nenad Manojlović.

nenad manojlovic drugi krug

Iako njihovi nastupi u duelima nisu bili najsjajniji, slučajno ili namerno, obojica su prošla u naredni, treći krug takmičenja. Da budemo iskreni, Semirov nastup je bio daleko bolji od Nenadovog, stoga je on posle duela u dodatnom baražu zaslužio pet od šest glasova i plasirao se automatski u dalje takmičenje, dok je Nenad ‘na mišiće’ prošao duel, a kasnije i baraž.

Pogledajte nastupe oba kandidata pa procenite da li su zaslužili prolazak.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply