zvezde granda ziri 09.01.

Zvezde Granda: Deset kandidata prošlo u sledeći krug

Šesnaesta emisija Zvezda Granda donela je uzbuđenje gledaocima, ali i brojne talentovane pevače.

Žiri Zvezda Granda, imao je dosta problema, jer su kandidati ponovo bili na visini zadatka, te je dosta njih dobilo svih šest glasova. Ipak, i u ovoj emisiji prilikom odlučivanja koga pustiti u dalje takmičenje, a sa kim se pozdraviti, bilo je veoma napeto, da su gotovo tokom cele emisije članovi žirija glasno negodovali i svađali se.

kandidati zvezde granda 09.01.

Jelena Karleuša je i ove subote kandidatima govorila iskreno svoje mišljenje, te se i u nekoliko navrata posvađala sa Draganom Stojkovićem Bosancem, Marijom Šerifović, ali i Sašom Miloševićem Maretom koja je bio gostujući član žirija.

karleusa, mare i saban

U sledeće kolo prošli su: Amela Islamović, Petar Gopić, Nada Sečivanović, Radojica Todorović, Ljiljana Obradović, Edis Hadžić, Emelina Fetić, Alen Kadić, Jovana Obradović i Filip Jovanović.
Ratkovčanin izazvao ovacije u studiju!

Pesmom “Samo moja” Željka Vasića i “Nije ljubav fotografija” Saše Matića, Petar Gopić iz Ratkova oduševio je muzički žiri Zvezda Granda,koji je imao samo reči hvale za mladog takmičara, dok je publika u studiju bukvalno ovacijama pozdravila njegov nastup.

petar gopic zg 09.01.

– Meni si se dopao, meni je bio jako lepo. Imaš lepu boju glasa. Na momente si mi zvučao bolje od Željka Vasića – rekla je Jelena Karleuša, dok se Mare složio da je Petar bio dobar, ali da nije ni približan Vasiću, jer je pesmu otpevao na potpuno drugačiji način.

Čitaj još  Farma: Besna Balerina nasrnula na Medenicu (VIDEO)

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus