zvezde granda dueli

Zvezde Granda: Dalje su prošli Valentina, Nermina, Marina, Petar i Filip!

Večerašnja emisija Zvezde Granda bila je jedna od najjačih do sada, te je i žiri bio na ozbiljnim mukama. Nakon što je pet kandidata obezbedilo direktan prolaz, u baražu je izabrano još njih petoro, tačnije tri ženska i dva muška takmičara.

Pored sjajnih kandidata koji su obezbedili prolaz u naredni krug, od prošle emisije došlo je do nekih manjih promena. Pored scene koja je dobila sasvim novi izgled, po pravilima dva kandidata mogu pevati na bini od kojih prolazi jedan, oba, ili ni jedan, odnosno postojaće muški i ženski dueli.

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu.

bosanac, ana i snezana

U Drugoj fazi takmičenja ‘Zvezde Granda’ kandidati zadaju ozbiljne probleme žiriju, koje iz subote u subotu stavljaju na sve teže muke oko odluke ko će proći u treću fazu takmičenja. Sjajni i talentovani učesnici u svakoj emisiji daju svoj maksimum, a da je večeras bila jedna od najboljih i najjačih emisija od samog početka, govori i to da je većina duelista dobila maksimalan broj poena.

Na velelepnoj sceni Granda pojavilo se četiri muška i četiri ženska para u duelu. Njih pet je uspelo da se direktno plasira u sledeću fazu takmičenja, dok je ostalih 11 takmičara svoj prolazak pokušao da obezbedi u baražnom delu emisije.

brena, zika i sasa

Nakon žurke koja je održana, u narednu fazu takmičenja su se pored Lidije Janković, Haruna Mehmedagića, Naide Bešlagić i Radovana Šoflanaca plasirali još: Valentina Kuzmanović, Emina Manojlović, Marina Bogdanović, Petar Vasić i Nikola Milošević.

Ove dve devojčice će sigurno biti zvezde!

U večerašnjoj emisiji „Zvezde Granda“ nastavljeni su dueli takmičara, a oni srećniji dobili su priliku da takmičenje nastave u trećem krugu.

valentina kuzmanovic druga faza

Iako su kandidati bili sjajni, drugo izdanje drugog kruga obeležile su dve devojčice – trinaestogodišnje Lidija Janković i Valentina Kuzmanović. Njih dve stavile su žiri na teške muke, a u duelu Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Zorica Brunclik, Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić i Aca Lukas jedva su izabrali koju će od njih dve pustiti dalje.

Čitaj još  Razvodi se Dunja Ilić! Rekorderka!

I Lidija i Valentina su u prvom pevanju dobile po šest glasova, zbog čega se video-zid digao, ali posle akapela pevanja samo je jedna mogla direktno da ide dalje. Šestočlani stručni žiri odlučio je da to bude Lidija Janković, koja je svojom izvedbom još u prvom kolu pokazala da će daleko dogurati jer svojim glasom obara s nogu.

lidija jankovic druga faza

Ipak, i Valentinu je sreća poslužila u delu emisije zvanom žurka, pa se i ona plasirala u treći krug, zbog čega je bila neizmerno srećna. Ona sebe vidi samo u muzici i stoga joj je takmičenje „Zvezde Granda“ veoma bitno.

Kod muških kandidata situacija nije bila toliko napeta. Žiri je tačno znao kome treba da da svoj glas. I večeras je bilo je međusobnog prepucavanja, ali ipak najviše s produkcijskim žirijem, u kojem su bili Žika Jakšić i Saša Popović.

Pogledajte njihove večerašnje nastupe:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply