ziri zvezde granda

Zvezde Granda: Dalje su prošli Semir, Stefan, Nikola, Harun i Nenad!

Za dalji prolazak večeras su se borili muški kandidati koji uz pomoć svog talenta pokušavaju da osvoje srca šestočlanog žirija.

Emisiju ‘Zvezde Granda’ i ovaj put je obeležilo uobičajeno prepucavanje između stručnog i produkcijskog žirija. Ipak, stručni žiri ovog puta pokazao je mnogo više emocija kada je reč o reakcijama na pevačke sposobnosti mladih takmičara pa su na različite načine pokazivali svoje simpatije.

Uprkos brojnim neslaganjima i mngobrojnim raspravama, žiri je odlučio da se čak 17 kandidata nađe u baražnom delu emisije, a nakon accapela izvođenja pesama, odlučeno je da Semir Jahić, Stefan Veselinović, Nikola Pećanac, Harum Mehmedagić i Nenad Manojlović idu u sledeći krug, dok će ostali kandidati koji nisu prošli, svoju priliku dobiti u baražnoj emisiji, koja će se održati nakon završene prva faza takmičenja.

zvezde granda muskarci

O njihovom talentu odlučivali su dobro poznati žiri – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a kada su bili neodlučni u pomoć im je stigla produkcija Granda – Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Podsetimo, u prošloj emisiji prošli su: Nikolina Savčić iz Rogatice, Marjana Katić iz Pariza, Ivona Jovanović iz Kumanova, Elena Grubačić iz Nevesinja i Ivana Milojević iz Bora.

Polubrat Rade Manojlović prošao dalje!

U emisiji “Zvezde Granda” Nenad, polubrat Rade Manojlović, prošao je u naredni krug takmičenja!

Nenad Manojlović se predstavio pesmom “Polomio vetar grane” Marinka Rokvića i u rekordnom roku dobio šest glasova.

nenad manojlovic

Iako je osam godina stariji, Radmilin brat po ocu voli da posluša savete svoje popularne sestre, ali i kritike koje mu ona upućuje.

S obzirom na to da se Manojlović tek posle deset godina pevačke karijere prijavio u ovaj šou, Rada mu pruža ogromnu podršku. Ona je srećna što je još neko iz porodice krenuo njenim putem, jer je ona uspela upravo zahvaljujući “Grand produkciji”.

Pošto Rada zbog obaveza ne stiže da ga bodri, u bekstejdžu je bila njena sestra Marija.

Pogledajte Nenadov nastup:

Čitaj još  Poznati učesnici nove sezone rijalitija Zadruga!

Zorica odbrusila Popoviću: Ja ovde samo statiram u kukuruzu!

Kandidat Saša Mitić predstavio se pesmom “Rano je za tugu” Harisa Džinovića i dobio glasove samo od Zorice Brunclik i Ace Lukasa.

sasa mitic

Kada se priključio žiri produkcije ‘Granda’ da da svoje mišljenje, Zorica je pobesnela.

– Imamo 16 kandidata za baraž, tako da je to već puno. Moram da kažem da su nam nekada viši a nekada niži kriterijumi – rekao je Saša, ali ga Zorica prekinula i poželela da dobije reč.

– Znaš šta, ja ovde statiram u kukuruzu. Prošli put nisam samo ja glasala i nisi me pitao zašto, sad sam samo ja i Aca glasali i ti opet ne pitaš ništa. Zašto sada ovaj dečko da ima hendikep, ako ima 16 kandidata za baraž – pitala je ljuta pevačica.

– Polako, molim vas – rekao joj je Saša, a Brunclikova mu se zahvalila što joj persira.

zorica i aca ziri

– Mislio sam na tebe i Acu – rekao je Saša, a Zorica je i dalje besnela:

– Aca nije ni zinuo!

Ostali članovi žirija složili su se da Sašino pevanje nije baš za prolazak, a žiri ‘Grand’ produkcije je ipak odlučio da ga pusti u baraž. Međutim, Saša nije prošao baražno takmičenje.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Kurir, Svetplus