zvezde granda 28.02.

Zvezde Granda: Dalje su prošli Ivana, Jelena, Lazar, Nikola i Dinka!

Za dalji prolazak u borili su se muški i ženski kandidati organizovani u duele, kao i u prethodnih nekoliko emisija. Usaglašeni žiri direktno je u novi krug poslao 5 takmičara, a u baražnom delu prošlo je još njih petoro.

Žiri je i ove subote bio na mukama, ali su odluke pravično donete a u dalji tok nadmetanja za “Zvezdu Granda” izabrani su samo najbolji kandidati. Direktno u novu fazu takmičenja otišli su: Edis Hadžić, Azra Husarkić, Šefki Jahnjić, Marijana Mariangel i Željko Đmura.

Svoju šansu nakon žurke ravnopravno sa takmičarima koji su odmah prošli dalje, dobili su i njih petoro odabranih u baražu. U dalji krug plasirali se: Ivana Milojević, Jelena Grubačić, Dinka Muratović, Lazar Rančić i Nikola Grujić.

zvezde granda ziri 25

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a kada su neodlučni u pomoć im stiže produkcija Granda – Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

U dalji krug takmičenja prošle nedelje prošli su: Ilija Radišić, Svetlana Bogićević, Tamara Milutinović, Alen Hasanović i Sandra Rešić.

Bosanca opčinila kandidatkinja!

Dragana Stojkovića Bosanaca potpuno je oduševila kandidatkinja “Zvezda Granda” Stefani Pavlović. Ona je pevala pesmu Goce Tržan “Zagrli”, a kao drugu numeru izabrala je “Zidovi” Dare Bubamare.

bosanac 25 emisija

Naime, Stefani je svojim izgledom zapalila publiku, pa na to nije ostao imun ni Bosanac.

– Ja nastojim da odbranim sve što je lepo od muzike, ali sad sam pokleko zbog publike – rekao je Bosanac, dok se Zorica složila sa njim i rekla da je morala i ona da poklekne kada je videla da je Bosanac glasao.

stefani pavlovic 25 emisija

– Vidim da je publika poludela, pa kud svi Turci, tu i mali Bosanac – kaže Bosanac.

Čitaj još  Zvezde Granda: Devet kandidata se plasiralo dalje

Stefani nažalost nije prošla u baražu, ali svakako pogledajte njen nastup:

Zorica: Popoviću, ne mogu očima da te gledam!
Saša: Znači, zato nosiš naočare!

Zorica Brunclik i Sasa Popović ni ove subote nisu mirovali. Nakon što ga je prošlog vikenda nazvala običnim petlom koji će završiti u loncu, u ovoj emisiji mu je nakon kratke verbalne rasprave poručila da slobodno priča, budući da se i ovako, i onako govori kako ona očima ne moze da ga gleda.

zorica i saban 25 emisija

– Pa zato i nosiš naočare – pitao je Popović, ali pošto i on sam nosi, Zorica je isto pitanje postavila njemu.

– Ja ih nosim od rodjenja! Od moje 15 godine – rakao je Saša, a onda se ubacila i Snežana Đurišić:

– On se rodio u 15 godini!

produkcijski ziri

Sve ovo izazvalo je salve smeha u celom studiju, ali direktor ‘Grand’ produkcije nije se dao, pa je do kraja emisije rasplamsavao vatru između ostalih članova žirija.

Pogledajte snimak cele večerašnje emisije:

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply