zvezde granda 21.02.2015

Zvezde Granda: Dalje su prošli Ilija, Svetlana, Tamara, Alen i Sandra!

U večerašnjoj emisiji šestočlani žiri direktno je u treću fazu takmičenja poslao pet kanditata, dok je drugih pet takmičara, dva muška i tri ženska takmičara, svoju šansu pronašlo u baražnom delu emisije najgledanijeg muzičkog šou kod nas.

Druga faza takmičenja ‘Zvezde Grand’a, od samog početka zadaje ozbiljne probleme šestočlanom žiriju, koji zbog fenomenalnih kandidata sve teže donosi odluke. Samo pažljivo odabrani kandidati su zaslužili da se nađu u plasmanu za dalje takmičenje, a oni koji nisu prošli, šansu su dobili u baražu. Direktno u narednu fazu takmičenja su se plasirali: Milana Stevanov, Ivona Jovanović, Almir Delić, Milan Rakić i Nemanja Radisavljević.

sestoclani ziri zvezde granda

Nakon takozvane žurke u kojoj je bilo prilike da se isprave i poprave utisak, tu svoju šansu iskoristili su njih petoro. Rame uz rame sa kolegama koji su prošli odmah iz baraža su im se pridružili i Sandra Rešić, Ilija Radišić, Alen Hasanović, Tamara Milutinović i Svetlana Bogićević. Šou ‘Zvezde Granda’, nastavlja se i sledeće subote, kada ćemo saznati koji kadidati će se još pronaći u trećoj fazi takmičenja.

U dalji krug takmičenja prošle nedelje prošli su: Gorana Babić, Stefan Živković, Milica Jokić, Almir Sofić i Dunja Popović.

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a kada su neodlučni u pomoć im stiže produkcija Granda – Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Bosanac i Zorica se grlili, Saša pošizeo!

Emisiju “Zvezde Granda” obeležio je ozbiljan verbalni duel na relaciji stručni – produkcijski žiri.

Duel izmedju Sandre Rešic i Ivone Jovanović doveo je do ozbiljne svađe između Saše Popovića i dela stručnog žirija. Kako su naime, i jedna i druga kandidatkinja svojim interpretacijama oduševile žiri, te obe dobile maksimalan broj tastera, bilo je potrebno da šestočlani žiri odluči kojoj će pokloni glas za direktan odlazak u sledeće kolo, a koju će od njih dve poslati u baraž. Međutim, kako nisu uspeli da se dogovore, reagovao je direktor Grand produkcije.

zorica protiv sase

– Troje kažu da, troje ne, mi onda kažemo… – počeo je Saša, ali ga je Snežana ubrzo prekinula.
– Ma koji to vi, je l` ti to persiraš sebi?.

Saša je odmah uzvratio:

– Ako ste vi neodlučni odnosno nerešeni, onda nas troje moramo da donesemo odluku.

Tu, naravno, nije bio kraj, pa se ubacila i Zorica.

– Ja nisam videla da su njih dvoje rekli nešto, samo ti kažeš. Od kada ti to sebi persiraš?

Saša je zamolip da Zoricu da se zaustavi, ali to nije bilo moguće.

– Čim su završile sa pevanjem, nas troje smo se pogledali i rekli da ne treba više da se peva.

Snežana je bila uporna, pa je nastavila da kritikuje Popovića:

zika, sasa i brena

– Ma samo si ti rekao!
– Nije tačno! Dogovorili smo se pre nego sam vas pitao! Prema tome, ne pričajte gluposti, nemojte da navodite televizijsku publiku da ja nešto sam odlučujem. Nikada do sada nisam sam odlučivao, nas ima troje baš zbog toga.
– Da li ja navodim ili ne navodim, to je tvoj zaključak, ali ne možeš da kažeš da pričam gluposti, niti da mi pričamo gluposti – rekla je Zorica, a onda se ubacio i Bosanac:
– Ja sam po prvi put na Zoričinoj strani.

Čitaj još  Seksi Sandra od bakšiša otputovala na Karibe?!

Saša je nastavio svoju priču:

– Ma pričate neistinu, ispada da ja lažem! Da li ja lažem? Zorice, ti si rekla da sam ja sam odlučio! Da li smo odlučili svo troje? Jesmo!
– Uh, oni samo klimaju glavom – nastavila je Zorica da nervira direktora Granda i dodala:
– Što si počeo da mucaš?
– Ne mucam, nego si me stvarno iznervirala!

zorica i bosanac zagrljaj

Nakon ovog višeminutnog verbalnog duela, Popović je od stručnog žirija tražio da se napokon izjasni. Tim povodom oglasio se Bosanac i promenio mišljenje kada je reč o prvobitnom glasanju, čime je otvoreno stao na stranu Zorice Brunclik. Ovakav potez izazvao je ovacije u studiju, pa je čak i sama Zorica prišla Bosancu i izljubila ga.

Aplauz zbog njenog postupka Bosancu je bio samo podstrek, pa je tražio i repete. Sve ovo, bilo je dovoljno da im publika u studiju oduševljeno aplaudira i skandira, naročito zbog pisanja pojedinih medija da njih dvoje već godinama ne govore.

Popović je na kraju rekao:

– Ti si Bosanac prodana duša.

Pogledajte pomenuti duel koji je izazvao diskusiju:

Popović nazvao ženski žiri kokoškama?!

Verbalni sukoba između Saše Popovića i Zorice Brunclik nije izostajalo ni do kraja emisije “Zvezde Granda”.

Tako je direktor produkcije u nameri da se našali sa ženskim članovima žirija počeo da imitira kokoške.

snezana i zorica u ziriju

– Čim ih pustim odmah, ko-ko, ko-kooo-ko-da, kokodaaa… – rekao je Popović i izazvao smeh u studiju.
– Ko-ko-ko, ali nosi jaja, a kukuriku ide u lonac – uzvratila je Zorica.

Bosancu se između ostalog nije dopala zlatna haljina koju je mlađana takmičarka Tamara Milutinović nosila, te je kompletan stajling nazvao “a la Džejn”, aludirajući na film o Tarzanu.

– Ja ne znam šta bih dala da mogu da obučem tu haljinu – rekla je Zorica.
– Onda bih ja bio Tarzan – uzvratio je Bosanac.

Uskoro snimak cele emisije!

izvor: Kurir, Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply