zvezde granda 28.03.

Zvezde Granda: Dalje idu Željko, Aleksandra, Sandra i Haris!

Do sada smo bili u prilici da gledamo kako se dvoje pevača takmiči jedan protiv drugog, dok od prošle subote mikrofone ukrštaju čak po tri takmičara.

Novi krug takimičenja “Zvezde Granda” doneo je sa sobom novine kada je reč o međusobnim duelima mladih takimičara.

U dalji krug takmičenja prošli su: Sandra Rešić, Aleksandra Mladenović, Željko Đmura i Haris Bogućanin.

ziri zvezde granda 28.03.

Do sada smo bili u prilici da gledamo kako se dvoje pevača takmiči jedan protiv drugog, dok od prošle subote mikrofone ukrštaju čak po tri takmičara. Svaki trio čine devojke odnosno mukšarci, a žiri može da glasa samo za dva kandidata.

U zavisnosti od toga za koga je glasao stručni odnosno produkcijski žiri jedan kandidat ide direktno u sledeće kolo, drugi nastavlja borbu u baražu, dok treći ispada.

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a kada su neodlučni u pomoć im stiže produkcija Granda – Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

ana, bosanac i snezana 28.03.

Prošle nedelje u dalji krug prošli su: Igor Gmitrović, Biljana Marković, Milica Stanišić, Marjana Katić i Minel Spahović.

Zorica oduševljena: Makedonko, vodila bih te kući!

Čitaj još  Parovi: Počele svakodnevne nominacije: Prvih troje nominovano!

Ivona Jovanović takmičarka u “Zvezdama Granda” oduševila je Anu Bekutu, Zoricu Brunclik, Snežanu Đurišić, Dragana Stojkovića Bosanca, Šabana Šaulića i Acu Lukasa.

ivona jovanovic treci krug

Osamnaestogodišnja takmičarka iz Makedonije sve ih je naterala da pritisnu taster i omoguće joj prolaz u četvrti krug takmičenja. Ova kandidatkinja i njene dve protivnice najviše su oduševile Zoricu Brunclik:

– Ja bih vas sve tri vodila kući – rekla je pevačica.

Pogledajte Ivonin nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Kurir