muskarci zvezde granda

Zvezde Granda: Armin, Raša, Amir, Filip i Milan prošli dalje!

Stručni žiri ovog puta pokazao je mnogo više emocija kada je reč o reakcijama na pevačke sposobnosti mladih takmičara pa su na različite načine pokazivali svoje simpatije.

Emisiju Zvezde Granda i ovaj put je obeležilo uobičajeno prepucavanje između stručnog i produkcijskog žirija. Ipak, stručni žiri ovog puta pokazao je mnogo više emocija kada je reč o reakcijama na pevačke sposobnosti mladih takmičara pa su na različite načine pokazivali svoje simpatije.

zorica brunclik ziri

U dalji krug su prošli Armin Bijedić iz Sarajeva, Raša Savić iz Rumenke, Amir Delić iz Maglaja, Milan Rakić iz Lazarevca kao i Filip Božinovski iz Skoplja.

O njihovom talentu odlučivao je dobro poznati žiri – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a kada su bili neodlučni u pomoć im je stigla produkcija Granda -Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Podsetimo, u prošloj emisiji kada su se nadmetale devojke, prošle su: Aleksandra Mladenović, Biljana Marković, Dinka Muratović, Nermina Mamanović i Jovana Milić.

Makedonac zapalio žiri uz pesmu Zdravka Čolića!

Makedonac Filip Božinovski (23) iz Skoplja zapalio je žiri Zvezda Granda svojim božanstvenim glasom.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: U baražu prošli Nemanja, Tanja i Velibor!

filip bozinovski

On je pevajući pesmu Zdravka Čolića “Noć mi te duguje” toliko oduševio Acu Lukasa da je glasao u fudbalskom maniru. Naime, folker je nogom, makazicama, pritisnuo svoje taster.

– Vidi sad, makazicama – rekao je oduševljen Lukas.

aca lukas ziri

To mu nije bilo dosta pa je otiša do Bosanca i zajedno su glavom pritisli taster.

– Joj, kako dobro peva, kakav glas ima – Zorica je skoro pala u sevdah.

Pogledajte Filipov nastup:

izvor: Kurir