zvezde granda devojke

Zvezde Granda: Aleksandra, Biljana, Dinka, Nermina i Jovana prošle dalje!

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda borila se ženska grupa takmičarki koja je po mišljenju žirija bila jedna od najslabijih do sada, ali njih pet uspelo je da izbori plasman u sledeći krug.

Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Šaban Šaulić i ove subote su u takmičenju Zvezde Granda bili na visini svog zadatka i izabrali pet najboljih ženskih kandidata, koje su po njihovom mišljenju zaslužile da se nađu u narednom krugu.

zvezde granda ziri

Večerašnju emisiju su obeležile brojne međusobne rasprave članova žirija, ali i uobičajeno verbalno nadmurivanja između Saše Popovića i Zorice Brunclik. 19 kandidatkinja predstavilo se večeras stručnom i produkcijskom žiriju, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u narednu fazu takmičenja. Uprkos brojnim neslaganjima i mngobrojnim raspravama, žiri je odlučio da se čak 12 kandidatkinja nađe u baražnom delu emisije, a nakon accapela izvođenja pesama, odlučeno je da Aleksandra Mladenović, Biljana Marković, Dinka Muratović, Nermina Mamanović i Jovana Milić idu u sledeći krug, dok će ostale takmičarke koje nisu prošle, svoju priliku dobiti u baražnoj emisiji, koja će se održati nakon završene prve faze takmičenja.

Šou Zvezde Granda nastavlja se i sledeće subote, kada će se na velelepnoj sceni Granda stručnom i produkcijskom žiriju predstaviti nova grupa kandidata.

Nermina oduševila žiri i publiku!

Čitaj još  Zvezde Granda: U vanrednom baražu vraćeno 12 kandidata!

Nermina Mamanović svojim sjajnim vokalom oduševila je šestočlani žiri “Zvezda Granda”, koji je za ovu mladu takmičarku imao samo reči hvale.

nermina mamanovic

Ona je odabrala pesmu Ane Bekute “Kralj ponoći” i oduševila žiri. Publika u studiju njen nastup ispratio je ovacijama, a uzbuđena Nermin odlaskom u bekstejdž potpuno je bila zbunjena, te na pitanje Voje Nedeljkovića ko joj je dao prvi glas, nije imala odgovor.

Nermina smatra da je mogla da otpeva mnogo bolje, zadovoljna je prolazom u baraž, i na kraju je uspela da se izbori u sledeći krug takmičenja.

Pogledajte Nerminin nastup:

Pogledajte celu emisiju:

izvor: Kurir, Svetplus