zuzi zu o kolegama

Zuzi Zu bez dlake na jeziku otkrila šta misli o kolegama!

“Bajagu su stalno zaobilazili skandali ali ne i djevojke! Pa sam ga naravno upoznala i ja i postali smo dugogodišnji prijatelji”, otkrila je Zuzi Zu.

Zuzi Zu je pjevačica izvanrednih, da ne kažemo vanserijskih glasovnih mogućnosti. Jedno je sigurno: ne postoji ni jedan ženski vokal njene generacije koji može da joj parira u BiH. Ona je poznata i po svojoj iskrenosti, istinitosti i osoba koja kaže otvoreno i iskreno ono što misli. A ova atraktivna pjevačica o ovim javnim ličnostima je izjavila slijedeće.

Bakir Izetbegović
– Ne poznajem ga lično ali mu jako zamjerim što mi je sakrio sunce i mjesec sa svojim Al Shidijem pa sada živim u mraku. Kad god pogledam kroz prozor i vidim dotično zdanje otpjevušim: „Zakljanjaš mi sunce, idi ispred mene na tuđe si mjesto stao, idi, da mi sunce ne bi zaklanjao”.

Momčilo Bajagić Bajaga
– Bajagu su stalno zaobilazili skandali ali ne i djevojke! Pa sam ga naravno upoznala i ja i postali smo dugogodišnji prijatelji! Često me pitaju kako samo drugari? Jednostavno, on voli žene koje vole samo njega, a i ja volim muškarce koji vole samo mene… tako da se nismo našli na tom polju. “Bababa… Neću ništa da znam…”

Šerif Konjević
– Uvijek sam ga cijenila zbog fantasičnog glasa, dobrote, poštenja i jedostavnosti! Da je kojim slučajem studirao solo pjevanje sigurna sam da bi bio naš najveći tenor! On je Luciano Pavarotti naše narodne muzike! Duša naša krajška!

Čitaj još  Hotel Maldivi: Evo šta je lepa pevačica zamerila Gastozu!

zuzi zu o kolegama

Severina Vučković
– Svi već znaju koliko je lipa, pametna, uporna i hrabra ova velika diva našeg regiona. Ona je danas sretna žena koja ima puna usta posla! Jedino se brinem da ne postane razroka jer dok sjedi u Zagrebu jedno oko pomno gleda u Beograd, a drugo namiguje čas Sarajevu, čas u Skopju, čas Ljubljani!

Alen Islamović
– Kada je došao u “Bijelo Dugme” pjevao je kao slavuj. Bio je skroman, vrijedan, poslušan, zgodan i lijep. Cure su ga gutale ko bombonu! Sve ove atribute ima i danas pa ga je vjerovatno zato Goran Bregović odabrao da samo sa njim proslavi 40 godina Dugmeta. Sretno raja!

izvor: Expres, www.FOLKOTEKA.org